Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Varga Feri&Balássy Betty új anyaga hamarosan a boltokban

Varga Feri & Balássy Betty - Varga Feri&Balássy Betty új anyaga hamarosan a boltokban

Május közepén már kapható lesz „Jókor jó helyen::” címmel Varga Feri és Balássy Betty új stúdió albuma, amelyről az első klipes dal az „ Egy Férfi meg egy nő”. A kliphez választott helyszín egy valóságos fodrászüzlet, amely egyébként az a hely, ahol Betty és Feri is törzsvendégek.

A video elején feltűnik egy nagyon kékszemű főnököt játszó férfi, aki Karika Zsolt mesterfodrász és valóban ennek a fodrászatnak a tulajdonosa. A klipet Oláh István rendezte és az egyik rendezési szempont az volt, hogy a fodrászat az egyik olyan hely, ahol a akár a nők , akár a férfiak meglehetősen sokat pletykálnak, de nyilvánvalóan nem azonos témaköröket érintenek. Most összehozta a férfit és a nőt egy helyszínre, ahol kötetlenül vitatkozhatnak egymással, ráadásul még a fodrászok is táncra perdülnek a zene ritmusára.

Varga Feri & Balássy Betty - Varga Feri&Balássy Betty új anyaga hamarosan a boltokban

Betty egy teljesen új frizurával is feltűnik a klipben, amiről elárulható, hogy bizony nem a saját hajából kreál új fazon, hanem egy paróka.

2009. 04. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 04. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Varga Feri&Balássy Betty új anyaga hamarosan a boltokban cikk képei
Varga Feri & Balássy Betty - Varga Feri&Balássy Betty új anyaga hamarosan a boltokbanVarga Feri & Balássy Betty - Varga Feri&Balássy Betty új anyaga hamarosan a boltokbanVarga Feri & Balássy Betty - Varga Feri&Balássy Betty új anyaga hamarosan a boltokban