Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

MySpace-ről céloz a Dub Pistols

Dub Pistols - MySpace-ről céloz a Dub Pistols

Összeállt a Dub Pistols és a MySpace a ’Back to Daylight’ videó premierjének erejéig. A népszerű közösségi portál április 6 és 13 között saját zenei oldalán, a www.myspacemusic.com -on tette elérhetővé mindenki számára a Sunday Best Roller Skates Remix-et. A 'Rum& Coke' előfutáraként egy kislemez is forgalomba kerül május 11-én, míg az album pontosan két héttel később várható a Sunday Best oldalán.

Barry Ashworth és Jason O’Bryan – más néven a Dub Pistols – május 11-én jelenteti meg kislemezét a közelgő új albumáról, a ’Rum & Coke’-ról, amellyel együttesen forgalomba kerül a ’Back to Daylight’ is. Az Ashley Slater (Freak Power) közreműködésében megjelenő track egy első osztályú muzsika, amelyben egy laza funky dallam keveredik az elektronikus tánczene nehéz basszusával.
A '96 óta működő formációt igen nagy kihívás egyetlen zenei meghatározásba tuszkolni, hiszen sokrétű stíluspalettájukba beletartozik a dub, a hip-hop, a ska, a punk, a techno és a break is. Közös munkára csak a szakma nagyjaival kaphatóak; remix készült többek között Moby, Crystal Method, Limp Bizkit, Bono, Korn & Ian Brown együttműködésével. Busta Rhymes-szal közös daluk a ”One” a Blade II filmzenéje lett, de ők készítették a ”Molotov” című számot is Alfonso Guarcón: Y Tu Mama Tambien filmjéhez.

Nemcsak a filmzene tortájából veszik ki a részüket, de jelen vannak a videójátékok soundtrack listáin is: Halhatatlanságukat a Tony Hawk’s Pro Skater 2, a FreQuency, a Mat Hoffman’s Pro BMX 2, a Final Fight:Streetwise és a NBA Live 08 virtuális világa már mindenképpen garantálja.

Az új album pedig, valódi, nagyszabású munka. A 2007-es ’Speakers&Tweeters’-t követő nagylemez már negyedik a sorban, és a hozzáértők szerint, a csapat eddigi legjobb alkotása is egyben; briliáns ötvözete a ska, hip-hop, electro, funk, lovers & soul stílusjegyeknek, ami már a laikusok számára is igen sokat ígérő kritika.

-vera-

2009. 04. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Pet 2009. 04. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

MySpace-ről céloz a Dub Pistols cikk képei
Dub Pistols - MySpace-ről céloz a Dub Pistols