Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újra szabadtéri feeling a ZP-ben

Zöld Pardon - Újra szabadtéri feeling a ZP-ben

Mindannyiunk nagy kedvence, a Zöld Pardon idén is megnyitja kapuit - mától - a szórakozni vágyók előtt. Immáron 8 éve szolgáltat olcsó szórakozási lehetőséget a mélyen tisztelt publikumnak. Igaz, az ár kissé emelkedett a régi szép 100 forintos kezdetektől, de azt hiszem 200 forintos belépő is igazán pénztárcabarátnak mondható.

Bónusz, hogy a ZP Menzája a nyitás alkalmából 390 forintos menüvel lepi meg a megnyitón résztvevőket. A megnyitón „mélyen nézhetünk” Péterfy Bori szemébe, aki bár azt nyilatkozta, hogy a színészetet inkább sajátjának érzi, azért a zenei életben is igazán magas színvonalat képvisel. Péterfy Borin kívül fellépnek még sokan mások is, például az ezer hangszínű Copy Con, a PUF (Pál Utcai Fiúk), a Subscribe, a PASO (Pannonia Allstars Ska Orchestra), a Mystery Gang, a HS7 (Heaven Street Seven), a Kaukázus, a Bëlga és a Bikini is.

A ZP technikai újítással kedveskedik a közelben lakóknak egy új hangerő-szabályozóval, csökkentve ezzel a zajszennyezést. Nagy figyelmet fordítanak a környezet tisztaságára is, a környéken az összes járdát minden nap takarítják. Minden készen áll tehát az „év leghosszabb nyári fesztiváljához”, úgyhogy ki a szabadba, a belváros szívében mindenkit szeretettel vár a Zöld Pardon!

BZS

2009. 04. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 04. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Újra szabadtéri feeling a ZP-ben cikk képei
Zöld Pardon - Újra szabadtéri feeling a ZP-ben