Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Szólókarrierbe kezd a zenészcsaládban felnőtt fiatal lány

Neo Tones - Szólókarrierbe kezd a zenészcsaládban felnőtt fiatal lány

Noémi Virág neve már ismerős cseng a hazai zenerajongók körében, hiszen korábban a két albummot kiadott, népszerű Neo Tones egyik alapító tagja és énekesnője volt. A rendkívüli hanggal rendelkező fiatal lány most szólókarrierbe kezdett.

Virág már gyermekkorában kiemelkedő zenei képzésben részesült. Édesapja Neoton-ból elhíresült Pásztor László, akinek hatására, már fiatal korában elkezdett zenével foglalkozni. Zongorán és gitáron is kitűnően játszik, de igazi szenvedélye mindig is az éneklés volt. Noémi Virág 10 éves kora óta ír dalokat, ám most érezte úgy, hogy zenéje megérett arra, hogy a nagyközönség előtt is bemutassa. Ízlését ugyanúgy formálta Sheryl Crow és Alannis Morissette, mint az ifjabb generáció sztárjai, például KT Tunstall és Kelly Clarkson.

A tavasszal megjelenő önálló szólólemez felvezető dala „Hiányzol” címmel kerül a rádiókhoz és a zenei televíziókhoz. A „Hiányzol” zenéje és szövege is az előadónő tehetségét dícséri. A letisztult hangzás- és egyszerű, de populáris dallamvilággal rendelkező dal valóban egyedi színt hozhat a honi popzene palettájára. Az single után, hamarosan elkészül a nagylemez is.

2009. 04. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 04. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 04. 18. 22:34
ki ez a nyomi tyúk????
Baba 2015. 07. 13. 9:19
Szép))
lurad punk 2018. 06. 24. 13:47
Gyors hitel 24 Alkalmazzunk most rugalmas személyi kölcsönként. Hozza fel a kölcsönt több egyszerű részletre. Több pénz. Szükség esetén növelje a kért összeget. Elnapolása. Csinálj áttörést, késedelmes fizetést havonta, ha szüksége van rá. Lépjen kapcsolatba velünk és mondja el nekünk az összeget. luradpunk@gmail.com A gyors hitel-alkalmazás 24 személyi kölcsönként Rugalmas. Hozza fel a kölcsönt több egyszerű részletre. Több pénz. Szükség esetén növelje a kért összeget. Elnapolása. Csinálj áttörést, késedelmes fizetést havonta, ha szüksége van rá. Lépjen kapcsolatba velünk és mondja el nekünk az összeget.   luradpunk@gmail.com .

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Szólókarrierbe kezd a zenészcsaládban felnőtt fiatal lány cikk képei
Neo Tones - Szólókarrierbe kezd a zenészcsaládban felnőtt fiatal lány