Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Vega újra nagy koncertet ad!

Kowalsky meg a Vega - A Vega újra nagy koncertet ad!

Lemezbemutató koncertre készül a Kowalsky meg a Vega 2009. május 15-én a Petőfi Csarnokban! Itt hallhatja a közönség először a nyár végén megjelenő legújabb stúdió kislemez zenei anyagát, de felcsendülnek a jól ismert Kowa slágerek is.

A fiúk jelenleg a tavaszi turné kellős közepében vannak - amely egyben felkészülés a májusi koncertre is – de a zenekar tagjai Vajda "Sóder " Péter, Csanádi " Chacha " Krisztián, Szórád "Jimmy " Csaba pár nap szabadságot adtak maguknak. Április 1-én – nem áprilisi tréfaként - Fejes Tamás (Tankcsapda) hathatós segítségével és támogatásával kijutottak a frankfurti Musikmesse-re. Már a vásár első napján találkoztak Steve Lukather-rel a világhírű TOTO együttes gitárosával (lsd. mellékelt fotó), akivel a hamar megtalálták a közös hangot és akivel együtt nézték meg a kiállított újdonságokat. Sajnos, a fiúk nem sokáig maradhattak kint Frankfurtban, mert a májusi koncert előkészületei nem engedik meg a hosszú pihenést számukra.

Kowalsky meg a Vega - A Vega újra nagy koncertet ad!

Május 15-én a Petőfi Csarnokban ismét odateszi magát a zenekar, mind zenében, mind látványban. Az este fellép vendégművészként Varga Zoltán (Snakeheart – zongora) - aki a februári MÜPA koncerten már együtt zenélt a csapattal – és Pribojszki Mátyás (szájharmónika). Közreműködésükkel kellemes meglepetés lesz még a legedzettebb Kowalsky meg a Vega rajongóknak is újszerű zenei köntösben hallani a jól ismert dalokat!
Akik eljönnek a koncertre, különleges látványban lesz részük a Lightmare fényfestés- projektje által, de a különleges látványvilág nem csak a koncertre korlátozódik, hisz ezen az estén a helyszínen nyílik meg Kowalsky festménytárlata is.

A bemelegítésről a Next day (Kowa szülőfalujának zenekara) és a Fish! gondoskodik.
Az este különleges vendégei lesznek még a Rusty Rodders (www.rustyrodders.com) klub tagjai, akik épített amerikai autókkal (hot rod) színesítik az estét. Mindezek alapján ne csodálkozzunk azon, hogy a koncertről DVD készül!

stanley

2009. 04. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

stanley 2009. 04. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Vega újra nagy koncertet ad! cikk képei
Kowalsky meg a Vega - A Vega újra nagy koncertet ad!Kowalsky meg a Vega - A Vega újra nagy koncertet ad!