Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Pussycat Dolls-dráma – feloszlik a csapat?

The Pussycat Dolls - Pussycat Dolls-dráma – feloszlik a csapat?

Pénteken futótűzként terjedt el a világsajtóban, hogy Nicole Scherzinger otthagyja a Pussycat Dollst, és saját szólókarrierjére koncentrál. A hírt a nívós internetes oldal, a DigitalSpy is közölte...

Digitalspy - >Nicole Scherzinger úgy döntött, hogy kilép a Pussycat Dollsból, hogy saját karrierjére fókuszáljon. Az énekesnőről azóta terjeng ez a pletyka, mióta legútóbbi daluk (Jai Ho!) borítóján külön feltüntették nevét a csapat mellett. A hírjelentések szerint Nicole azután int búcsút a bandának, miután befejezik promóciós világkörüli turnéjukat, mellyel a Doll Dominaition című új lemezüket reklámozzák."A legtöbb ember úgy véli, Nicole már most elhagyta a Pussycat Dollst, de a Doll Domination Turné végéig még kitart mellettük" - kommentálta az esetet Perez Hilton neves blogger. Az európai turné során Nicole egyedül énekelte a 'Hush Hush'-t, míg a többi tag a színpad mögött volt.<

The Pussycat Dolls - Pussycat Dolls-dráma – feloszlik a csapat?

Az tény, hogy még pénteken egy rádióinterjúban Nicole cáfolta a híreszteléseket. Amikor a 'Johnay and Rich' rádióshowban arra a dologra, hogy Nicole neve külön fel van tüntetve a 'Jai Ho!' borítóján, a frontasszony ezt nyilatkozta:

"Nem hiszem, hogy furcsán hat ez a dolog. Elvégre én írtam ezt a dalt, és többek között én dolgoztam át. Ettől függetlenül még mindig a Pussycat Dollshoz tartozom" - magyarázta meglepve Nicole. Amikor a műsorvezető arról kérdezte, miért szerepel a 'Hush Hush; Hush Hush' borítóján is Nicole neve, ezt válaszolta: "Fogalmam sincs, hogyan került oda a nevem, egyáltalán nem tudtam arról, hogy külön odaírják. De ez a lényegen nem változtat. Ez a csapaton belüli vezetőszerepemet tanusítja. Az emberek túldramatizálják ezt az egészet!" A legfontosabb kérdésre (Igaz-e, hogy otthagyja-e a PCD-t) Nicole így felelt: "Ha kilépnék a Pussycat Dollsból, most sem ülnék itt, a stúdióban" - adta a lényegretörő választ Nicky.

Perez Hilton újabb blogbejegyzésében a Pussycat Dolls végéről ír, és arról, hogy a többi lány nagyon féltékeny Nicole-ra, amiért az ő nevét külön kiírják a lemezborítókra. Szerinte ezt több forrás állítja. Perez úgy gondolja, a Pussycat Dolls napjai meg vannak számlálva.

Ma már a világon mindenki a Pussycat Dolls végéről beszél. A legutóbbi phoenix-i koncerten ugyanis Melody alaposan összekeverte a lapokat. Fellépés közben ugyanis intézett egy kis szöveget a közönség felé:

"Nagyon köszönöm, hogy támogattok annak ellenére, hogy nem vagyok kiemelve a csapatból, tudjátok, miről beszéltek..... Ne adjátok fel az álmaitokat és ne hagyjátok, hogy akárki elnyomjon titeket!"

Melody beszéde után a közönség ujjongott, Nicole pedig nem épp kedves pillantást vetett rá... Mel átadta a helyét Jessicának, aki Melodyval egyetértő fejet vágott, majd hagyta Nicole-t ismét érvényesülni a színpadon.
A rajongók szerint a péntek esti koncert ezután elég gyenge volt, Melody beszéde alaposan feldühítette Nicole-t... Perez Hilton nem nagy meglepetésre beszámolt a dologról, s az ő igazát bizonygatja, miszerint a Pussycat Dollsnak tényleg befellegzett. Melody és Nicole között tehát hatalmas a feszültség, előbbi bizonyosan féltékeny utóbbira.

Ha ez még nem lenne elég: Kimberly a mai napon (április 26.) új bejegyzéseket írt twitterére, melyek közül ez mindenképpen érdekes:
"Most épp a show előtt vagyunk, jelen pillanatban az öltözőben ülök....élvezem a kimondatlan igazságot, ami az interneten terjed.... :P"
Ez azt jelentené, hogy tényleg feloszlik a csapat? Az idő minden bizonnyal választ ad a kérdésre. Nicole zavartságát egyébként a két nappal ezelőtti, április 24-i glendale-i koncerten is észrevenni, ugyanis az 'I Hate This Part' előadása közben elejtette mikrofonját...

Luxi

2009. 04. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Luxi 2009. 04. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 04. 27. 10:07
lépjen csak ki nicole és majd akkorát bukik a folyton ide-oda tologatott szóló lemeze megjelenésével, hogy visszakönyörögné majd magát a csapatba.
Vendég 2009. 04. 27. 16:38
leke hibas ga,fdddnbj nem dab hiba
Vendég 2009. 04. 27. 16:39
akosh gamer gavek a.hibas
Vendég 2009. 04. 27. 18:44
na végre kinek hiányoznának??

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Pussycat Dolls-dráma – feloszlik a csapat? cikk képei
The Pussycat Dolls - Pussycat Dolls-dráma – feloszlik a csapat?The Pussycat Dolls - Pussycat Dolls-dráma – feloszlik a csapat?