Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újrakiadás a 20. évfordulóra! Lenny Kravitz – Let Love Rule

Lenny Kravitz - Újrakiadás a 20. évfordulóra! Lenny Kravitz – Let Love Rule

A 20 éves pályafutása alatt a zenész, szövegíró és producer Lenny Kravitz 8 stúdióalbumot adott ki. Mindegyik album elérte az aranylemez minősítést, sőt, közülük 3 multi-platina lett!

Munkássága elismeréseként számos zenei díjat tudhat magáénak, többek között a legjobb rock-énekes kategóriában 1999 és 2002 között, egymás után, 4 Grammy díjat. A több hangszeren is kiválóan játszó amerikai zenész dalaiban a ’60-as és ’70-es évek soul-, funk-, reggie- és rockzenei hatások érezhetők, így alakul ki az a sajátos retro hatás, ami a klasszikus rockot más zenei stílusokkal keveri. Karrierje 1989-ben indul a Let Love Rule című debütáló albummal, melynek sikereit követően Lenny a ’90-es évek kultikus figurája lett. Töretlen sikereinek megkoronázásaként az első albumot most újra kiadták, rengeteg extrával kiegészítve. Remix, B-oldalas dalok és demo felvételek, valamint az albumhoz kapcsolódó turnén elhangzott legjobb koncertfelvételek gazdagíthatják a rajongók gyűjteményét.

Alig egy évvel a remek budapesti koncert után Lenny újra hazánkba látogat! A világhírű rocksztárt június 15-én, Debrecenben nézhetjük meg.

2009. 04. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 04. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Újrakiadás a 20. évfordulóra! Lenny Kravitz – Let Love Rule cikk képei
Lenny Kravitz - Újrakiadás a 20. évfordulóra! Lenny Kravitz – Let Love Rule