Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Két magyar fellépő a világsztár előtt

Keresztes Ildikó - Két magyar fellépő a világsztár előtt

Keresztes Ildikó nyitja meg Beyoncé káprázatos show-ját április 29-én, ahol nagysikerű, "Minden, ami szép volt" c. albumáról ad elő néhány dalt zenekarával. Mellett egy magyar DJ páros, a Karmatronic is segít majd a Beyoncé színpadra lépése előtti hangulat fokozásában.

"Nem teljesen követtem végig Beyoncé eddigi munkásságát, de elismerem tehetségét és fantasztikus előadónak tartom. Igazi show-t csinál, amivel eszemben sem jut felvenni a versenyt, úgy gondolom, az én feladatom, hogy felpezsdítsem a közönséget az Arénában. A "Dreamgirls" c. film óta figyeltem fel igazán Beyoncéra, itt szembesültem lenyűgöző színészi képességével és énektudásával, a film és a zene egyaránt nagyszerű élmény volt számomra, azóta többször is megnéztem. Nagyon szeretnék találkozni személyesen is a világsztárral, remélem egy közös fotóra is sor kerülhet majd. Óriási érzés lesz ennyi ember előtt énekelni, garantálom, hogy nagyon jó, pörgős bulit fogunk tartani!" - nyilatkozta az énekesnő.

Jónap Tamás

2009. 04. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 04. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 04. 29. 21:46
A
Vendég 2009. 04. 29. 21:50
Ez a koncert nagyon nem akar elkezdodni...
Vendég 2009. 04. 30. 20:42
jó gagyi csaj ez a bejonce.. két órát késni... gusztustalan és undorító, ennyi pénzért másodpercre pontosan kellene kezdeni, nem játszani a buta agyát... azt hiszi hogy olyan nagy valaki?? pedig ugyanolyan bü**öset sz**rik mint mindenki más

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Két magyar fellépő a világsztár előtt cikk képei
Keresztes Ildikó - Két magyar fellépő a világsztár előtt