Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Hooligans TV!

Hooligans - Hooligans TV!

A Hooligans zenekar gondolt egyet és saját internetes tévézésbe kezdett a zenekar weboldalán, ahol a rajongók és zenekedvelők betekinthetnek a zenekar mindennapjaiba.

Nyomon követhetik a közeledő Vakáció nyitó nagykoncert előkészületeit, útifilmet láthatnak a korábbi Dublinban tartott koncertjükről. S jöjjön a tagok vélekedése minderről:

-Tibi: Mindenképpen szerettük volna, hogy ne csak a szokásos hírlevelekből, illetve a weboldalas hírekből tudhassanak meg információkat a rajongóink. A fogadtatása is minden várakozást felülmúló, mind nézettségben, mind a fórumokon történő hozzászólásokban.

-Endi: Fontos, hogy kedveskedjünk is a rajongóinknak, hiszen annyi éve mellettünk állnak és ezt választottuk a következő mérföldkőnek, ami Nekünk is kihívás, hogy itt is szórakoztatni tudjunk minden látogatót, ne csak a koncerteken.

-Csipa. Külön extra részekkel jelentkezünk a kisfilmekben, amiben egyenként mutatjuk be hóbortjainkat, vagy épp a magánéletünket.

-Zsolti: Hosszan tervezzük a videók megjelenését. Nem szeretjük a kérészéletű dolgokat. Van anyag és mondanivaló is bőven, így a korábbi heti egy adást máris heti kettőre növeltük. Általában hétvégén és a hét közepén jelentkezik a HTv!!!

stanley

2009. 04. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

stanley 2009. 04. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Hooligans TV! cikk képei
Hooligans - Hooligans TV!