Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Megjelent Ciara új lemeze!

Ciara - Megjelent Ciara új lemeze!

2009. május 4-én látott napvilágot a 23 éves hip-hop/r’n’b énekesnő Ciara vadonatúj, hamradik stúdióalbuma Fantasy Ride címmel. “Az az alapvető célom, hogy minden idők egyik legjobb női előadója legyek, mint azok, akiket gyermekkoromban láttam. Mindig meg kell előznöd saját magadat is abban, amit csinálsz, és törtetni kell, hogy egyre jobb lehess.”

Az új album ennek a folyamatos fejlődésnek a jegyében készült, melyet az első nemzetközi kislemez dal, a Justin Timberlake-kel készített “Love Sex Magic”érzéki videoklipjében is felfedezhetünk: többé már nem egy fiatal lányt láthatunk, hanem egy igazi nőt, aki mentegetőzés nélkül, nyíltan megmutatja szexualitását is.

“Egy virtuális utazásra viszem rajongóimat a fantázia világába a zenémen és az életemen keresztül. Megváltoztam a legutóbbi albumom óta, de alapvetően mégis ugyanaz a Ciara maradtam, csak néhány extra elemet és egy kis ”fűszerezést”adtunk még hozzá.”- mondja új lemezéről az énekesnő, aki a dalok többségében társszerzőként és társproducerként is részt vett. “Vegyük például a Love Sex Magic dalt, mely az agresszív énemet mutatja be. Ez is én vagyok, mégis teljesen más, mint eddig. És még megannyi felfedezésre váró oldalam van, amely mind része az új Fantasy Ride albumomnak.”

Ciara - Megjelent Ciara új lemeze!

Az új korongon, melyen igazi R&B és hip-hop dallamok keverednek a populárisabb zenékkel, számos slágergyáros előadó és producer közreműködő neve is felbukkan:Justin Timberlake, Ne-Yo, Missy Elliot, Danja, Dr. Luke, Tricky Stewart, The Dream, Young Jeezy, Chris Brown, Ludacris.

A texasi születésű Ciara Princess Harris Németországban és Kaliforniában is élt, mielőtt jelenlegi otthonába, Atlantába költözött volna. Még éppen csak befejezte a középiskolát, amikor elkezdődött zenei karrierje, és egy lánybandában töltött rövid kitérő után saját lábára állt és olyan nagy nevű producerekkel kezdett el dolgozni, minz Jazze Pha és Lil Jon, akiknek első, #1 helyezést elérő “Goodies” című dalát és azonos című, világszerte 3,5 millió példányban elkelt debütáló albumát is köszönheti. Ugyanezen a lemezen szerepelt másik két #1 sláger is, a “1,2 Step” Missy Elliottal és az “Oh” Ludacris-szel. Következő albuma, a “Ciara: The Evolution” 1,7 millió példányban talált gazdára, melyen folytatódott a sláger parádé: ismét #1 lett a “Promise” című dala, és egészen a Top10-ig jutott “Like A Boy” és a 50 Centtel előadott “Can’t Leave ‘Em Alone” című dala is.

Amellett, hogy 2006-ban Grammy-díjat nyert, kapott még három másik Grammy jelölést is eddigi karrierje során, valamint megszámlálhatatlan egyéb zenei díjat: egy World Music Award a “Legsikeresebb Női R&B Előadó” kategóriában, két MTV Video Music Award, két BET Award, Soul Train “Az Év Szórakoztatója” díj, VIVE Award és 5 ASCAP dalszerzői díj. Turnézott már Gwen Stefanival, idén pedig ő lesz Britney Spears nyitószáma a Circus turné európai állomásain.

Ciara készen áll arra, hogy az egész világ részese legyen utazásának. “A Goodies volt a kúszás. A Ciara: The Evolution volt a séta. Most pedig már futok! A Fantasy Ride mélyebbre ereszkedik és még többet mutat meg belőlem. Azért vagyok itt, hogy világossá tegyem, mit csinálok. Most minden intenzív és teli van energiával. Teljes erőbedobással megyek előre.”

Luxi

2009. 05. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Luxi 2009. 05. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 06. 22. 10:21
ott vagy ciara de nagyon jó a zenéid csak így tovább

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Megjelent Ciara új lemeze! cikk képei
Ciara - Megjelent Ciara új lemeze!Ciara - Megjelent Ciara új lemeze!