Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Angol világsztárok a ZP-ben!

Zöld Pardon - Angol világsztárok a ZP-ben!

Májusban olyan előadók látogatnak el Magyarországra, mint Goldie (UK), Stereo MC’s (UK) és júniusban még Freq Nasty, a fidzsi-szigeteki producer, breakbeat-úttörő is koncertet ad az ország leghosszabb nyári fesztiválján.

Május 11-én a Zöld Pardonba látogatók alaposan készüljenek fel, fergeteges bulira számíthatnak. A garancia erre nem más mint a londoni Stereo MC’s. Az angol zenekar mindenki kedvében jár 1989-es első albumuk, a 33-45-78 megjelenése óta, hiszen rengeteg zenei műfajból merítik az inspirációt, leginkább hip-hop, elektronikus, tri-hop, groove jazz-es elmeket fedezhetünk fel zenéjükben. Legfrissebb albumuk 2008 júliusában jelent meg, Double Bubble címmel. A Stereo MC’s Dj settel és MC-vel látogat el hozzánk.

Zöld Pardon - Angol világsztárok a ZP-ben!

Az MC’s után a Zöld Pardonba látogató következő világsztár Goldie. 1965-ben Clifford Joseph Price-ként látta meg a napvilágot a jamaikai-skót származású elektronikus zenei előadó, Dj. Az angol aranyfogú fenegyerek a ’90-es évek egyik meghatározó zenei alakja, a drum and bass irányzat elterjedésének kulcsszereplője. Goldie szintén DJ-settel érkezik hazánkba, május 25-én rophatja a nagyérdemű utánozhatatlan zenéjére a Zöld Pardonban.

stanley

2009. 05. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

stanley 2009. 05. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Angol világsztárok a ZP-ben! cikk képei
Zöld Pardon - Angol világsztárok a ZP-ben!Zöld Pardon - Angol világsztárok a ZP-ben!