Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Veszélyben van Jacko

Michael Jackson - Veszélyben van Jacko

Nem eszik eleget a popsztár, így orvosai már attól tartanak, hogy az 50 éves énekes nem lesz képes júliusban az O2 aréna színpadján megkezdeni a 'This is It' koncertzáró sorozatát. Az aggodalmaskodók megnyugtatása végett, a koncertet lebonyolító AEG Live közölte, hogy a sztár kitűnő formában van és már alig várja, hogy a nagyközönség elé álljon.

A kétkedők szerint azonban, Michael kórosan sovány, és legalább 10 kilót kellene felszednie ahhoz, hogy egészségesnek lehessen mondani. Szegény Jacko-t azonban nemcsak az étvágytalanság kínozza; továbbra is szenved egy februári bőrfertőzéstől és még egy régi hátsérülés is nehezíti napjait.

A sztár az elmúlt két hónapot Los Angeles-ben töltötte, ahol az 50 fellépésből álló 'This is It' koncertsorozatra készült. Ha hinni lehet a szóbeszédnek, a show igen csak különlegesnek ígérkezik; a színpadon felbukkannak majd élő állatok is, de lesz közös duó Jackson 12 éves fiával, Prince-szel, nem beszélve az olyan sztárokkal való közös fellépésről, mint Britney Spears és Leona Lewis. Mindez elégnek bizonyult ahhoz, hogy a koncertekre szoló jegyekért rekordsebességgel kapkodjanak a rajongók; a Guiness Books of World Records mérései szerint minden másodpercben két jegy fogyott el. Jacko-nak már korábban is szerencséje volt a rekordokkal, egyet azóta sem sikerült megdönteni; az 1982-ben kiadott Thriller c. lemezt 104 millió példányban vették világszerte, amely azóta is minden idők legtöbb példányszámban elkelt zenei anyaga.

Michael Jackson - Veszélyben van Jacko

Michael Jackson a 2006-os World Music Awards óta tartózkodott a közszerepléstől, amikor igencsak megküzdött a 'We are the World' két sorával, mielőtt letántorgott volna a színpadról.

Vero

2009. 05. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Pet 2009. 05. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 05. 12. 18:17
sztárfigyuli... ó szegény sápadt niGGGer!... hogy oda ne rohaNNNYak... ;-P
Vendég 2009. 05. 17. 19:49
Ha netalántán Jacko a pokólba jut, az őrdögök fejvesztve fognak menekűlni a látványtól!!!
Vendég 2009. 06. 30. 23:22
Guest! Akkor csak ketten maradtok!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Veszélyben van Jacko cikk képei
Michael Jackson - Veszélyben van JackoMichael Jackson - Veszélyben van Jacko