Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Eminem az öngyilkosságot fontolgatta

Eminem - Eminem az öngyilkosságot fontolgatta

A rapper függőségi problémái legmélyén még az öngyilkosság gondolatával is foglalkozott. A holnap este, a BBC 1-en látható interjúban Eminem őszintén vall megpróbáltatásairól Jonathan Ross brit műsorvezetőnek. Mindeközben, egyre közelebb kerülünk a naphoz (május 19.), hogy 3 év alkotói szabadság után boltokba kerüljön a legújabb lemez, a 'Relapse'.

I'm Having a Relapse

”Nem figyeltem oda magamra, aztán egyszer csak lenn voltam a mélyben. Bevallom, néhányszor komolyan fel akartam adni. Vissza akartam vonulni a reflektorfényből, mert a rap már nem adta azt, ami olyan sokáig távol tartott a kemény drogoktól; régebben ettől voltam elkábulva, aztán már más kellett, hogy elbódítson. Így visszavonultam, és újraértékeltem mindazt, amit idáig elértem. Kemény volt a kijózanodás, és eltartott néhány évig, súlyos időszak áll mögöttem...” - nyilatkozott Eminem az elmúlt 3 évről.
A sztárrapper 2005-ben szakította félbe az akkori turnéját, hogy elvonókúrára menjen, úgy tűnik jól tette, hiszen Ross-nak elmondta, most újra gyereknek érzi magát, és élvezi, hogy rappel.

Eminem - Eminem az öngyilkosságot fontolgatta

Eminem az új albumot egy freestyle számmal, az 'I'm Having a Relapse' kiadásával ünnepelte. Az alig két perces szám hangulata jól érzékelteti, mi mindennel kellett megküzdenie az elmúlt néhány évben. Egyébként maga a szám rendben van; a rapper nyelve még mindig ugyanúgy pörög, a bólogatások ritmusa sem változott; a szöveg után ugyan marad egy kis rossz íz a szájban, bár, a boldogság lírikus megéneklése nem is volt soha Eminem műfaja.

Vero

2009. 05. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vero 2009. 05. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Eminem az öngyilkosságot fontolgatta cikk képei
Eminem - Eminem az öngyilkosságot fontolgattaEminem - Eminem az öngyilkosságot fontolgatta