Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Visszatért a Green Day – könyv, album, világturné

Green Day - Visszatért a Green Day – könyv, album, világturné

Május 15-én jelent meg a rocktrió 12. lemeze, a '21st Century Breakdown'. Időközben a csapat megkezdte világ körüli turnéját is, amelyből ugyan idén Magyarország kimarad.

Az együttes 2004-ben hódította meg utoljára a slágerlistákat az 'American Idiot' című lemezével, ami 15 millió példányban fogyott világszerte, a rajongóknak azóta mindössze egy koncertfelvétellel kellett beérniük, még 2005-ben. A legújabb stúdióalbum sikere garantált mindazoknak az elkötelezett Green Day-fanoknak, akik nem várnak többet, mint amit az 'American Idiot' nyújtott. A fiúk ugyanis az alapkoncepción szinte nem változtattak semmit: a punk-ot kicsit mellőzve, a rock és pop stíluselemek keverékével csapnak oda a politikának.

Green Day - Visszatért a Green Day – könyv, album, világturné

A csapat 2009-es koncertturnéja két napja kezdődött Amerikában, New Yorkban, és még egy jó darabig nem is jön Európa közelébe, Magyarország felé meg végképp nem, így az igazán hű rajongóknak egészen novemberig kell várniuk, míg a rocktrió turnébusza közelünkbe ér, ekkor lesz ugyanis Bécsben a következő állomás (Stadthalle – jegyek már kaphatóak).
A sok újdonság éppen jól jön egy könyv megjelentetéséhez, áprilisban megjelent a formáció első magyar nyelvű könyve. Ben Myers Green Day – Amerikai Idióták és az új punkrobbanás cím alatt foglalta össze mindazt, amit a turnék és beszélgetések alatt megtudott a csapatról.

Vero

2009. 05. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vero 2009. 05. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 06. 02. 22:54
Kár , h MO. szóba sem jöhet egy darabig -.-
Vendég 2009. 06. 25. 23:08
miért ilyen szar magyarország h még lese néznek ide:S
Vendég 2009. 07. 01. 19:24
Jövőre attól még jöhetnek, bár, én biztos, hogy nem mennék el.
Vendég 2009. 07. 07. 10:15
én imádom a green dayt de ők még annyival se tisztlnek meg minket hogy eljöjjenek Mo.-ra,mert olyan szarok vagyunk....:'(((

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Visszatért a Green Day – könyv, album, világturné cikk képei
Green Day - Visszatért a Green Day – könyv, album, világturnéGreen Day - Visszatért a Green Day – könyv, album, világturné