Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Csak egy atombomba teheti tönkre a napod – no meg Paolo Nutini új lemeze - mondják a kritikusok.

Paolo Nutini - Csak egy atombomba teheti tönkre a napod – no meg Paolo Nutini új lemeze - mondják a kritikusok.

Ki ne emlékezne Skócia hangjára? ha máshonnan nem is, a 2008-as Puma reklámból mindenkinek ismerős az a bársonyos hangú Nutini, aki a 'These Streets' című albumával hozta zavarba háziasszonyok és érzelmes tinilányok lelkét. Az alig 22 éves fiú visszatért, méghozzá nem is akárhogyan.

Sunny Side Up

Nem zűrös, nincsenek káros szenvedélyei, nem ver fotósokat, inkább elő állt egy új albummal, amit viszont csak kevesen fogadtak örömmel. A kritikus és profitorientált csúnya mainstream egyenesen szőrnyűnek nevezte Nutini új lemezét, a 'Sunny Side Up'-ot, pedig, csak nagyon művészire sikerült. Az történt ugyanis, hogy az énekes ellátogatott Kubába, közben felszedett egy kis reggea-t, belassította, megemelte a napi cigaretta adagját, hogy a hangja kb. 50 évvel öregebbnek tűnjön, majd érzelmes country-s - rockosra véve a figurát, egy kalapban meg makkos cipőben felénekelt 12 számot egy korongra. No és persze, a hosszú út alatt a kicsi Nutini felnőtt. Megtalálta a saját stílusát, és ami mindenképpen dicséretes: a saját útját járja, és nem áll be a tiszavirág életű sztárok sorába. Még azt a kockázatot is vállalja, hogy népes rajongó tábora megcsappan.

Paolo Nutini - Csak egy atombomba teheti tönkre a napod – no meg Paolo Nutini új lemeze - mondják a kritikusok.

Míg az új lemez június 1-én jelenik meg az Egyesült Királyságban, addig a kíváncsiaknak be kell érniük a május 18-án megjelent kislemezzel, a 'Candy'-vel, illetve a videón található kis ízelítővel az új albumról.

Vero

2009. 05. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vero 2009. 05. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 09. 19. 19:54
arról van hír, mikor látható Magyarországon?vagy ne is reménykedjek? nekem egyébként tetszik a lemez. :)
Vendég 2009. 11. 13. 15:21
imádooooooooom!!!!!!!!!!!
Vendég 2009. 11. 26. 1:10
Megcsappant? Miért, mert igényes és egyedi? Szerintem ível a karrierje. Dó

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Csak egy atombomba teheti tönkre a napod – no meg Paolo Nutini új lemeze - mondják a kritikusok. cikk képei
Paolo Nutini - Csak egy atombomba teheti tönkre a napod – no meg Paolo Nutini új lemeze - mondják a kritikusok.Paolo Nutini - Csak egy atombomba teheti tönkre a napod – no meg Paolo Nutini új lemeze - mondják a kritikusok.Paolo Nutini - Csak egy atombomba teheti tönkre a napod – no meg Paolo Nutini új lemeze - mondják a kritikusok.Paolo Nutini - Csak egy atombomba teheti tönkre a napod – no meg Paolo Nutini új lemeze - mondják a kritikusok.