Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A bólintásra váró zenészek

REM - A bólintásra váró zenészek

Az R.E.M. kétharmada, Peter Buck gitáros és Mike Mills basszusgitáros elkezdte új nagylemezük stúdiómunkálatait. Eddig tizennégy dalkezdeményt rögzítettek. Michael Stipe énekes egyelőre nem csatlakozott hozzájuk.

„Mike és én a turnénk alatt folyamatosan írtuk a zeneszámokat, amelyeket most felvettünk. A szerzemények szélesebb skálán mozognak, mint az előző albumunk felvételei. Komponáltunk akusztikus dalokat, meg poposakat és zajosakat. Ezeket most azért rögzítettük, hogy inspiráljuk Michaelt, mert ő úgy dolgozik, hogy meghallgatja az ötleteket, és arra találja ki az éneket. A napokban kézhez kapja a tizennégy szerzeményt tartalmazó demót, és ha elnyeri a tetszését, közösen folytatjuk a stúdiómunkát. Ha viszont nem elégedett az eredménnyel, akkor elölről kezdjük nélküle” – nyilatkozta Peter Buck a munkamódszerükről.

REM - A bólintásra váró zenészek

Az amerikai, Georgia államból származó együttes legutóbbi, 14. stúdiólemeze, az Accelerate Európában tavaly március végén, Észak-Amerikában április 1-jén került a boltokba. (Új Szó)

Puha József

2009. 05. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Puha József 2009. 05. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A bólintásra váró zenészek cikk képei
REM - A bólintásra váró zenészekREM - A bólintásra váró zenészek