Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Zabálni fogjuk a Linkin Park új albumát

Linkin Park - Zabálni fogjuk a Linkin Park új albumát

Készül a Linkin Park új nagylemeze, amit Mike Shinoda egy eddig sosem kóstolt ételhez hasonlított.

In The End

A Linkin Park már hónapok óta dolgozik az új nagylemezén, de konkrét dolgokat egyelőre nem árultak el róla. Mike Shinoda azonban a múlt hét végén érdekes célzásokat tett a most még cím nélküli lemezre: azt mondta róla, hogy olyan lesz, mint egy új étel, ami új műfajt teremt, különbözni fog minden eddigi albumuktól.

„Az emberek most éppen műkaját akarnak, amitől egy idő után kövérré és letargikussá válnak. Jó példa erre a McDonalds! Edd mindennap és olyan leszel, mint egy fajankó. Ugyanezt érezzük a zenénél is, így most valami egészen mást akarunk csinálni. Ez az album olyan lesz Neked, mint egy eddig sosem kósolt étel egy külföldinek. Amikor megkóstolod, rögtön rá fogsz jönni, hogy olyan íze van, mint semmi másnak, amit eddig ettél” – mondta Mike Shinoda.

Juhász Gergely

2009. 06. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 06. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Duke 2009. 06. 01. 20:39
Nahát. Újabb stílusváltás....Már 2007-ben valóban sikerült nekik szakítani a hagyományokkal, de úgy tűnik, nagyobbat akarnak szakítani a Minutes to Midnight után. Ez a lemez jobban lenne eddigi karrierjük választóvize. Remélem jobban beválna, mint az előző albumnál, mert hiányzott az addigi keménység a Hybrid Theory és a Meteora után.
Vendég 2009. 06. 04. 12:25
message for "Csé": "06.04. Csé és a legújabbja (a Brídzs-Bridge má' kilőve nála végre): "9 hónapos fehér német Spitcz kan kutya eladó." Ha a némethez ragaszkodunk, akkor Spitz, ha a magyar változtahoz, akkor Spicc. Ez az "öszvér" betű-kutyulás" mosolyt fakasztó megin' ám! ;-) ;-P "
Vendég 2009. 06. 07. 0:34
szerintem Duke nak TELJESEN igaza van:D(sajnos) télleg a Hybrid Theory és Meteora után nem esett jól a Minutes to midnight mondjuk vannak benne jó számok is de inkább hallgatom az előző kettőt.
Vendég 2009. 07. 11. 17:15
megpróbálnak dallamosabb rockot játszani az bennük a király hogy mind a kettőre remekül képesek

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Zabálni fogjuk a Linkin Park új albumát cikk képei
Linkin Park - Zabálni fogjuk a Linkin Park új albumátLinkin Park - Zabálni fogjuk a Linkin Park új albumátLinkin Park - Zabálni fogjuk a Linkin Park új albumátLinkin Park - Zabálni fogjuk a Linkin Park új albumát