Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Szeptemberben jön Whitney Houston új albuma!

Whitney Houston - Szeptemberben jön Whitney Houston új albuma!

Sokévnyi várakozás után kiderült, hogy Whitney Houston várva várt visszatérő albuma szeptember 1-jén kerül a boltokba. A lemezről további érdekes infók derültek ki!

Az egyelőre cím nélküli album a J Records/Arista gondozásában jelenik meg az ősz első napján, derült ki a minap az énekesnő megújult hivatalos weboldalán. Az első kislemez az 'I Didn't Know My Strength' című dal lesz, melyet a rendkívül népszerű dalszerző, Diane Warren írt. Több forrás szerint a nóta heteken belül debütál a rádiókban.

Ne-Yo, R. Kelly és Swizz Beatz is együtt dolgozik Whitneyvel az albumon, mely várhatóan hatalmas sikernek örvend majd.

Whitney Houston - Szeptemberben jön Whitney Houston új albuma!

Minden idők legtöbb díjt bezsebelő énekesnője az 1992-es I Will Always Love You című felvételével hatalmasat robbantott, nagyjából 170 millió eladott lemezzel büszkélkedhet. Legutóbbi, 2002-es lemeze Just Whitney címmel jelent meg, ami hatalmasat bukott, de már akkor is inkább drogproblémáiról cikkeztek, mint fényes zenei karrierjéről. Botrányos magánélete ihlette a soronkövetkező album mondanivalóját. A sajtó mostanában rendehozott magánéletéről ír, ha visszatérése sikerülne, nem kétség, hogy arról évekig beszélnének az emberek.

Luxi

2009. 06. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Luxi 2009. 06. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 06. 07. 11:11
Az augusztus 22-i budapesti Madonna koncertre eladó egy eredeti, sértetlen SILVER jegy. További részletekért írj a madonnasilver@citromail.hu címre.
Vendég 2009. 06. 08. 18:13
a jegyedet kend a hajadra! ;-P vagy csavard meg és .... (nem írom le, de kitalálod: hengeres 'joint formájú' lesz úgy az, de nem elszívni!...) :-)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Szeptemberben jön Whitney Houston új albuma! cikk képei
Whitney Houston - Szeptemberben jön Whitney Houston új albuma!Whitney Houston - Szeptemberben jön Whitney Houston új albuma!