Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Útnak indult a Take That

Take That - Útnak indult a Take That

Pénteken pályafutása eddigi legnagyobb, húsz fellépésből álló brit koncertsorozatát kezdte meg The Circus Live címmel a Take That. A turné 94 ezres közönség előtt a sunderlandi stadionban indult, és egy hónap múlva, július 5-én Londonban ér véget.

Nagy-Britanniában 2008. október 31-től a fiúk tartják „A leggyorsabban elfogyott belépőjegyek” rekordját. A hónap utolsó napján kezdték el árusítani a 600 ezer belépőjegyet, és öt óra alatt az összes elkelt. Az érdeklődők 50 millió fontért váltottak jegyet a fellépésekre. A kvartett a szülővárosában, Manchesterben öt, a londoni Wembley Arenában négy alkalommal lép fel. „Hatalmas megtiszteltetés, hogy ennyire szeretnek bennünket. Ígérjük, életünk legjobb show-jával kedveskedünk a rajongóknak” – olvasható az együttes közleményében. Lady GaGa, James Morrison, a The Script és a The Saturdays lesz a vendég – koncertenként egy valaki.

Take That - Útnak indult a Take That

Az 1990 és 1996 között működött, majd 2005-ben az 1995 júliusában kilépett Robbie Williams nélkül újjáalakult Taket That ötödik stúdióalbuma, a The Circus tavaly december 1-jén (a német nyelvterületen november 28-án) került a boltokba. Csak Nagy-Britanniában eddig 1 775 529 példányt értékesítettek belőle. (Új Szó)

Puha József

2009. 06. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Puha József 2009. 06. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Útnak indult a Take That cikk képei
Take That - Útnak indult a Take ThatTake That - Útnak indult a Take That