Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Tizenharmadik T-Mobile Kapcsolat koncert a Simply Reddel

Kapcsolat Koncert - Tizenharmadik T-Mobile Kapcsolat koncert a Simply Reddel

2009. június 27-én, szombaton 13. alkalommal kerül megrendezésre a T-Mobile Kapcsolat koncert, amelynek sztárfellépője idén a Simply Red zenekar lesz, előtte pedig Király Viktor, a Megasztár 4 győztese lép színpadra. Gőz László szervező elmondta, első a biztonság, a környezetvédelem, az eddigi 12 koncerten nem volt különösebb probléma. A környék le lesz zárva.

Az egész estés kikapcsolódást nyújtó programra a szervezők az elmúlt évekhez hasonlóan több százezer embert várnak az ’56-osok terére. Az eseményhez kapcsolódóan a T-Mobile ügyfelei a t-zones és web’n’walk portálról díjmentesen tölthetik le a Simply Red néhány sikerszámát a koncertet megelőző napokban.

A T-Mobile Kapcsolat koncerten ez elmúlt években olyan sztárok léptek fel, mint Sting, Elton John vagy Santana. Az este főszereplője idén a Mick Hucknall nevével fémjelzett Simply Red jelenti, és a magyar közönség újra találkozhat a 2008-as Megasztár győztesével, Király Viktorral is. Az ’56-osok terén, a Városligeti fasor magasságában felállított színpadon zajló események az elmúlt évekhez hasonlóan a Műcsarnok felől lesznek a legjobban láthatóak, a Hősök terén összegyűltek az idén is óriáskivetítőkön kísérhetik figyelemmel azokat. A kiváló zenei élményről a legkorszerűbb technikát képviselő hangrendszerek és kivetítők gondoskodnak. A T-Mobile társadalmi felelősségvállalásával összhangban ezen az eseményen különösen nagy hangsúlyt helyez a környezetvédelemre és a hátrányos helyzetűek segítésére, akik így akadályok nélkül a koncert részesei lehetnek. A Nonprofit Információs és Oktatási Központ bevonásával kiválasztott közhasznú szervezet, a Nagycsaládosok Tótkomlósi Egyesületének félszáz pártfogoltját t is vendégül látja. A T-Mobile a színpad és a helyszín kialakításakor külön figyelmet fordít arra, hogy a zöldterületet és fákat kordonnal védje, illetve esetleges károk esetén helyreállításukról mihamarabb gondoskodik.

Kapcsolat Koncert - Tizenharmadik T-Mobile Kapcsolat koncert a Simply Reddel

A szervezők azt tanácsolják a koncertre látogatóknak, hogy időben tájékozódjanak a helyszín megközelítésének lehetőségeiről és a közlekedési változásokról. A T-Mobile a kerékpárral érkezőkre is gondolva biciklitárolót alakít ki, ahol a kétkerekűek a koncert idejére elhelyezhetők.

Fotók: Dudás Ernő

Jónap Tamás

2009. 06. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 06. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Tizenharmadik T-Mobile Kapcsolat koncert a Simply Reddel cikk képei
Kapcsolat Koncert - Tizenharmadik T-Mobile Kapcsolat koncert a Simply ReddelKapcsolat Koncert - Tizenharmadik T-Mobile Kapcsolat koncert a Simply ReddelKapcsolat Koncert - Tizenharmadik T-Mobile Kapcsolat koncert a Simply Reddel