Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Mariah Carey visszaszól Eminemnek

Mariah Carey - Mariah Carey visszaszól Eminemnek

A helyzet kezd egyre érdekesebbé válni: miután Eminem az új, 'Relapse' című lemezén Carey kisasszonyt fikázta, az énekesnő most visszavág a rappernek: hamarosan megjelenő dalában nem fogja kímélni Eminemet...

Mariah az idén megjelenő új albumáról (Memoirs of an Imperfect Angel) kimásolt első dalban, az 'Obsessed'-ben reagál Em támadására.

A pletykák szerint a két népszerű zenész korábban egy párt alkotott. A szakítás után a rapper több felvételében utalt a kapcsolatra, főként idei 'Relapse' című lemezén (a 'Bagpipes From Baghdad' című számban). Mariah eddig hallgatott a dologról, ellentétben férjével, Nick Cannonnal, aki felszólította a rappert, hogy vegyen vissza...

Mariah Carey - Mariah Carey visszaszól Eminemnek

The-Dream, aki együtt dolgozik Mariah-val az új dalon, a HipHopDX-nek nyilatkozott a visszavágó nótáról: „Ezt imádni fogják, mert nem lehet majd felismerni, hogy kiről és mit énekel majd Mariah, de egy bizonyos dologról egész biztosan. Mariah Carey-nek van egy dala, és valaki nagyon dühös lesz...” - állította The-Dream.

Mariah korábban már beszélt az Eminemmel való kapcsolatáról, mégpedig a 2002-es 'Clown' című dalában: „Nem kellene emlékezned arra, hogy valaha együtt voltunk / Amikor tudod nagyon jól, hogy sohasem érintettük meg egymást”.

Az 'Obsessed' június 16-án landol az amerikai rádiókban, a 'Memoirs of an Imperfect Angel' pedig várhatóan idén szeptember 18-án jelenik meg.

Luxi

2009. 06. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Luxi 2009. 06. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 06. 13. 18:09
Az Adamo Books webáruház szerzőket és együttműködő partnereket keres.A honlap június 15.-től indul.
Vendég 2009. 06. 15. 18:44
Az augusztus 22-i budapesti Madonna koncertre eladó 1 db eredeti, sértetlen silver jegy. További infókért írj a madonnasilver@citromail.hu címre!
Vendég 2009. 08. 15. 11:58
Én szeretem Mariah Carey számait.Le tett már néhány dolgott az asztalra.Míg Eminem szerintem egy csicska.Szar a zenéje úgy ahogy van.ne pofázzon másoknak amíg ő nem tud zenét csinálni.Fuck Eminem!!!!
Vendég 2010. 02. 07. 17:42
mi a franc!?? csesszetekmeg ugy ahogy van mariah careyt...mi a f*szt tett le az asztalra mar ne harahudj...es eminem?? mar bocsi...ki a vilag elso olyan feher rappere akit elismertek a fekak?? naa? EMINEM a enned meg

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Mariah Carey visszaszól Eminemnek cikk képei
Mariah Carey - Mariah Carey visszaszól EminemnekMariah Carey - Mariah Carey visszaszól Eminemnek