Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Sarkköri Majmok és Homme együttműködése

Arctic Monkeys - A Sarkköri Majmok és Homme együttműködése

Tavaly a nyár végén váratlannak nem nevezhető, mégis érdekes bejelentéssel szolgált Josh Homme, a kaliforniai Queens of the Stone Age frontembere. Elmondta, hogy korunk egyik brit sikerzenekara, az Arctic Monkeys (Sarkköri Majmok) az ő produceri irányításával vág bele a harmadik stúdióalbuma munkálataiba.

Alex Turnerék korábban többször beszéltek arról, hogy szeretik a Homme vezette, stadionrockot játszó együttes zenéjét. „El akarnak merülni az övéktől idegen, ezért számukra szokatlan zenei közegben. Bár azt tervezzük, hogy a rögzített szerzemények felkerülnek a fiúk harmadik stúdiólemezére, de ez egyelőre korántsem biztos. A cél az, hogy valami olyat hozzunk létre, ami nekik is, nekem is és a közönségnek is tetszik” – nyilatkozta akkortájt Homme a New Musical Expressnek. Most már biztos, hogy a dalok felkerülnek a korongra, amely Humbug címmel Nagy-Britanniában augusztus 24-én kerül a boltokba. Josh Homme mellett James Ford az album másik producere.

Arctic Monkeys - A Sarkköri Majmok és Homme együttműködése

A sheffieldi Arctic Monkeys 2006 januárjában kiadott első, Whatever People Say I Am, That’s What I’m Not című nagylemezéből a megjelenés hetében 363 735 példány kelt el Nagy-Britanniában, s ezzel a brit zenetörténet leggyorsabban fogyó bemutatkozó albuma lett. De már nem a fiúk tartják a rekordot, 2007 novemberében Leona Lewis megdöntötte. A The X Factor című tehetségkutató tévéműsor harmadik sorozatát megnyert énekesnő Spirit című nagylemeze a megjelenés hetében 375 872 példányban talált gazdára a szigetországban. (Új Szó)

Puha József

2009. 06. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Puha József 2009. 06. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Sarkköri Majmok és Homme együttműködése cikk képei
Arctic Monkeys - A Sarkköri Majmok és Homme együttműködéseArctic Monkeys - A Sarkköri Majmok és Homme együttműködése