Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Torres Dani ismét vezet

Torres Dani - Torres Dani ismét vezet

Danit a világsiker felé vezeti Drivin' című dala, amelynek ő a zeneszerzője és a szövegírója is egyben! A 'Song of the Year' nemzetközi versenyen rock kategóriában második helyet ért el. Ezzel - tudomásunk szerint - Dani érte el a legjobb eredményt az összes valaha induló magyar előadó közül.

"Nagyon büszke vagyok, hogy második lett a dalom ezen a megmérettetésen. Ez egy jó dal, és ezt a szakmai zsűri is értékelte. Kíváncsian várom a folytatást..." - mondta mosolyogva Dani. Ami pedig a folytatást illeti… a versenynek még koránt sincs vége! A 'Song of the Year' célja megtalálni évente a világ legtehetségesebb dalszerzőit/szövegíróit. 2009-ben ennek a címnek elérésére Daninak is nagy esélye van. A többkörös zsűrizés - ami kifejezetten szakmai emberekből áll: producerek, kiadók képviselői stb. - eredményeképpen idén is egy dal lesz, ami mindent visz: a verseny fődíja az anyagi elismerés mellett a szakmai dicsőség is.

Torres Dani - Torres Dani ismét vezet

A Torres Dani és Veni Styx: Revolutio korongon a rockon kívül olyan kedvenc stílusok is érzékletesen képviselik magukat, mint a reggae lágyan simogató lüktetése vagy akár a pezsgő latin ritmusok, nem csak magyarul, hanem angolul és spanyolul is. Ez utóbbinak különösen nagy jelentősége van, hiszen az ecuadori származású fiú anyagának szülőhazájában való megjelenéséről már javában folynak a tárgyalások...

Kíváncsi vagy, Dani miért is került be a 'Song of the Year' döntősei közé? Hallgasd meg Te is a Drivin' című dalt, amely Dani második, Revolutio című nagylemezén található: http://www.ujzene.hu/zene/index.php?music=drivin.

stanley

2009. 06. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

stanley 2009. 06. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 06. 19. 12:07
Miért van, hogy itthon pl ezt a számot sem játssza egy rádió sem? Élen a Petőfivel, aminek ugye pont az lenne a "feladata", hogy megmutassa a magyar zenéket és előadókat - ezzel szemben ugyanazt a 30 zenekart és számot nyomja folyamatosan. Persze a szakmai hírek sem a zenei oldalakat érdeklik -tisztelet a kivételnek, lsd. pl Titeket-, néhány bulvárlap lehozta ezt is hírként, de a zene.hu-nak és tévéknek úgy látszik ez nem hír... Szomorú.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Torres Dani ismét vezet cikk képei
Torres Dani - Torres Dani ismét vezetTorres Dani - Torres Dani ismét vezet