Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Tovább terjed Sonique rákja

Sonique - Tovább terjed Sonique rákja

A hét elején jelentették be, hogy Sonique-nak mellrákja van, ám kiderült, hogy a kór máris tovább terjedt a szervezetében. Az énekesnőt tegnap újra megműtötték, mostmár csak reménykedhetünk, hogy a betegség nem terjed át a létfontosságú szervekre.

Sky

Kylie Minogue, Sheryl Crow, Anastacia és Olivia Newton-John után újabb híres énekesnő küzd a mellrákkal: Sonique, aki az új évezred elején két zseniális slágert adott a világnak (It Feels So Good, Sky). Az énekesnőt először hétfőn operálták meg egy londoni kórházban, ám a pénteken kézhez kapott eredményeiből kiderült, hogy az állapota tovább súlyosbodott. Kiderült ugyanis, hogy Sonique rákja a karjai alatt átterjedt a nyirokcsomóira, így tegnap újabb műtétet hajtottak végre rajta.

Sonique - Tovább terjed Sonique rákja

A jelenleg Dj-ként dolgozó Sonique-nak emiatt több nyári fellépését is le kellett mondania, például a nekünk különösen fájó Danube Island Festivalt, ami Ausztriában lesz a jövő héten. Ráadásul a júliusban jelenne meg a sztár új kislemeze ’World Of Change’ címmel, azt sem tudni, hogy ennek mi lesz a sorsa. Nem ez az első komoly tragédia Sonique életében: néhány éve meghalt az újszülött kisfia, neki írt a fentebb hallható Sky című dalt.

Juhász Gergely

2009. 06. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 06. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Tovább terjed Sonique rákja cikk képei
Sonique - Tovább terjed Sonique rákjaSonique - Tovább terjed Sonique rákjaSonique - Tovább terjed Sonique rákja