Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Hízik a tökéletlen angyal

Mariah Carey - Hízik a tökéletlen angyal

Az elmúlt évek legnagyobb megújulását Mariah Carey vitte végbe. A negyvenedik életévében járó New York-i énekesnő az új évezred első éveinek kudarcai után ismét az elitmezőnyben tanyázik. Eddig nyolcvan hetet töltött az amerikai Billboard magazin kislemezlistájának élén! A 12. stúdióalbuma Memoirs of an Imperfect Angel (Egy tökéletlen angyal emlékiratai) címmel a tervek szerint augusztusban kerül a boltokba.

Mariah Carey 1990 nyarán robbant be a zenei élvonalba a Vision of Love című dallal, és a kilencvenes évek második felére kiharcolta „Az amerikai zenetörténet legsikeresebb énekesnője” címet. 1990-től 2000-ig minden évben volt listavezető felvétele az amerikai kislemezlistán. Az ezredforduló után viszont kiszorult az élmezőnyből. A 2001-es Glitter című albuma megbukott, akárcsak a főszereplésével készült azonos című film, és a 2002-es Charmbracelet című lemezének eladási példányszáma is jócskán elmaradt a kilencvenes években kiadottakétól. A zenei szakemberek többsége már temette a karrierjét, de az énekesnőnek sikerült megújulnia. A 2005 áprilisában megjelent The Emancipation of Mimi című stúdióalbuma az Egyesült Államokban az év legkelendőbb hanghordozója volt, csak ott több mint hatmilliót értékesítettek belőle. A 11. stúdiólemeze, a tavaly áprilisban kiadott E=MC2 című az USA-ban eddig 1 millió 255 ezer példányban kelt el.

Mariah Carey - Hízik a tökéletlen angyal

Az énekesnő jelenleg az augusztusra tervezett Memoirs of an Imperfect Angel című albumán dolgozik. Közben felszedett néhány kilót. „Mariah imád enni. Amikor a stúdióban van, nem figyel a vonalaira, azt eszik, amit megkíván. Már most van vagy nyolckilónyi feleslege. Biztos vagyok benne, hogy mire a lemeze megjelenik, addigra lefogy. Hiszen akkor már csúcsformában kell tündökölnie” – nyilatkozta az egyik munkatársa. (Új Szó)

Puha József

2009. 06. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Puha József 2009. 06. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 06. 22. 9:22
Nagyon várom az új lemezt és az Obsessed-hez készült klipet is. Mariah a legnagyobb énekesnő az egész világon!!!
Vendég 2009. 06. 22. 18:15
Talán bekapta a legyet? ;-) Akko' bekerülhet avval a "Csé" műsoraiba is... ;-P
Vendég 2009. 06. 22. 18:23
18:18 "Gin Tonic"... "Csé" közli, hogy ő má' szabin van ám!... (szokása ez így, mint ahogy az ilyen alkalmakra csak zenei zuhatag jön a munkája helyett ugye.) Ez az erős hang (!?) és az, hogy tuTTa a Zidőjárást éppen = bement volna?? Vagy csak elébe tippelt a meteorológiával.... (azt is szokott) ;-P Na, akko' holnap reggel se lesz "Turhásszó"-s ébresztő 3/4 6-kor... ;-) (Majd a többiek - megin' - 'szívnak' a sűrűbb 'műszakbeosztással'...)
Vendég 2009. 06. 23. 18:29
Csé tovább szabin... Ám otthon lehet (?) ebben a Xar időjárásban, (most nem szólt az esőről?) mer ki-be kukkant az iWiW-en is... ;-P Mitől lett olyan rekedt!? a tegnapi konzerv(?) is hangos volt, de még az nem volt hangszál-beteg. És mi az, hogy "azért csak egy zenekar és a U2, mert koncertjük lesz"? Nem! Azért mert pihin van Ön, dear "Csé" és lusta volt hosszabb beszéddel több zenét válogatni egyesével a konzervjére. Na azért. Ma má' nem dicseXik ezen is, hogy szabin van? ;-P Ebből mazsolázta a kis szövegét? http://hu.wikipedia.org/wiki/U2 Mit csinál otthon(?), nem meséli el? ;-))) (Csak benéz ide, tuGGYa?!.... És üdvözli az iWiW zene (Y.T.) linkre berepülgetŐ "deletedicameback" nevű 'betyár' is amonnan áN! ;-) ;-P

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Hízik a tökéletlen angyal cikk képei
Mariah Carey - Hízik a tökéletlen angyalMariah Carey - Hízik a tökéletlen angyal