Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Dred térde megadta magát

Dred - Dred térde megadta magát

Pár héttel ezelőtt egy szombati napon Dred és Doris második fellépésük helyszínére tartottak, amikor Dred már útközben panaszkodott, hogy fáj a térde.

Mivel még két fellépés állt előttük, ezért Dred bevett egy fájdalomcsillapítót az egyik benzinkútnál. A gyógyszer hatására a fájdalom elmúlt, így Dred nem is foglalkozott tovább a térdével. Az utolsó fellépés helyszínén azonban a színpad felé tartva az énekes térdébe újra belenyilallt a fájdalom. Egy pillanatra megcsuklott a lába, de ő idejében megkapaszkodott és így sikerült elkerülnie az esést. Pár perccel később, amikor Dred a színpad lépcsőjére lépett nyomban összecsuklott. Néhányan azonnal felsegítették és az öltözőbe kísérték. Tíz perc elteltével összeszedte magát és sántítva ment fel a színpadra. A rajongók örömére hősiesen állta a sarat és még a dedikálásra is maradt ereje.

Dred óriási fájdalma nem hagyott alább másnapra sem, így elment a baleseti sebészetre. Az orvos rossz híreket közölt vele. Mindkét térdkalácsa kicsit feljebb helyezkedik el a normálisnál és elég lazák a térdszalagjai is. Vélhetően a túlzott megterhelés váltotta ki az erős fájdalmat. A röntgen után az orvos a felvételt felhasználva elmagyarázta, hogy mi a probléma. A sebész műtétet javasolt, ahol három csavarral lejjebb hoznák a térdkalácsát. A műtétet hosszú lábadozás követné, ami egy hónap kórházi tartózkodást és további egy hónap otthoni pihenést jelentene.

Dred persze nem szeretné a műtétet, hiszen rengeteg fellépést kellene ezért lemondania. Hosszú alkudozás után megegyezett az orvossal, aki felírt neki egy porcerősítő kapszulát és térdrögzítőt, annak fejében, ha nem csökken a fájdalom, vissza kell jönnie és felveszik műtétre. Úgy tűnik egyelőre segített a porcerősítő és az odafigyelés.

2009. 06. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 06. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 06. 24. 6:06
"Rebeca Cherry...." 2009. június 24. ;-O "Regisztráció időpontja 2006. május 3. Utolsó bejelentkezés 2009. június 23., 23:23 " ;-) ;-*

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Dred térde megadta magát cikk képei
Dred - Dred térde megadta magát