Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A válsággal takarózók…

New Kids On The Block - A válsággal takarózók…

A tavaly újjáalakult bostoni New Kids on the Block szeptemberben stúdiólemezzel jelentkezett The Block címmel. A korong az USA-ban az eladási lista második helyére iratkozott fel, majd mélyrepülésbe kezdett – a hazai eladási példányszáma 250 ezernél tart. Világszerte összesen félmilliót értékesítettek belőle, ami elmarad a várakozástól.

Az ötös fogat koncertjei iránt viszont nagy volt az érdeklődés Amerikában és Európában egyaránt – a fiúk jelenleg is turnéznak, az észak-amerikai kontinensen –, de Ausztráliát már különösebben nem hozták lázba a tervezett fellépések. A hét koncertet magában foglaló ausztrál turné augusztus 1-jén indult volna, komolyabb érdeklődés hiányában le kellett mondani. A fiúk menedzsmentje az érdektelenséget a gazdasági válsággal magyarázta, ami nyilván csak részben fedi a valóságot. „A gazdasági válság kellős közepén vagyunk, ezért nem tudtuk tető alá hozni a fellépéssorozatot, bármennyire is akartuk. Nem tehettünk mást, kénytelenek voltunk meghozni a döntést: lefújni a turnét. Mindenkit biztosíthatunk arról, hogy mihelyst enyhül a recesszió, pótoljuk a mulasztásunkat” – olvasható a hivatalos közleményben.

New Kids On The Block - A válsággal takarózók…

Donnie Wahlberg egy interjúban köszönetet mondott azoknak a rajongóknak, akik aláírásgyűjtéssel próbálták elérni a koncertek megrendezését. (Új Szó)

Puha József

2009. 06. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Puha József 2009. 06. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2011. 06. 19. 13:26
imádom a NKOTB-t!!!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A válsággal takarózók… cikk képei
New Kids On The Block - A válsággal takarózók…New Kids On The Block - A válsággal takarózók…