Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Keri Hilson: "Scherzingert kényszerítették, hogy visszamenjen a Pussycat Dollshoz!"

The Pussycat Dolls - Keri Hilson:

Az énekesnő-dalszerző Keri Hilson azzal vádolja a zeneipar főnökeit, hogy Nicole Scherzingert annak idején kényszerítették arra, hogy visszatérjen a Pussycat Dollshoz, és hogy félbehagyja szólókarrierjét.

A Pussycat Dolls egy rövid szünetet tartott, a 2005-ös 'PCD' lemezük után, és ekkor Scherzinger már javában dolgozott szólólemezén, a 'Her Name Is Nicole'-on.

Az album viszont sohasem jelent meg, ámde számos dal íródott a lemezre, melyek végül a legutóbbi Pussycat Dolls-korongra, a 'Doll Domination'-re kerültek fel.

Scherzinger akkoriban határozottan azt állította, hogy saját döntése volt, hogy félbeszakítja szólóprojektjét, és a csapatra fókuszál a közeljövőben, de Hilson - aki egy dalt írt Nicole szólólemezére - ragaszkodik a saját álláspontjához, miszerint a kiadó és a zeneipar főnökei kényszerítették őt, hogy visszamenjen a csapatba.

The Pussycat Dolls - Keri Hilson:

Keri azt állítja: "Én írtam az 'Alienated' című dalt Nicole-nak, ami végül az én lemezemen kapott helyet. Egy nagyszerű albumot hozott össze, de ő úgy döntött, hogy visszamegy a Dollokhoz, anélkül, hogy megjelentette volna a lemezét. Biztos vagyok benne, hogy kényszerítették!"

"Nagyon beleszerettem az 'Alienated'-be, és sikerült megtartanom, így felkerült a saját lemezemre, az 'In a Perfect World...'-re."

A pletykák szerint csapategységről aligha lehet beszélni. A Pussycat Dolls két legutóbbi kislemezét 'The Pussycat Dolls featuring Nicole Scherzinger' néven bocsátották ki, amely mindenképp elgondolkodtató. Nem beszélve arról, hogy a PCD egyik tagja, Melody Thornton pár héttel ezelőtt alaposan kritizálta Nicole-t, mégpedik a Pussycat Dolls 'Doll Domination' elnevezésű turnéjának phoenix-i állomásán, ahol 70,000 ember előtt mondta ki nem túl hízelgő véleményét a csapat vezérénekesnőjéről.

Luxi

2009. 06. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Luxi 2009. 06. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 06. 26. 22:34
mi lenne? ezek tehetségtelen senkiházi beképzelt luvnyák!!! nehogy már róluk szóljon az élet! butaság!
Vendég 2009. 06. 28. 16:14
igaz bár azért van pár jó számuk én ashley-t és melody-t szeretem sztem nicole beképzelt sőt biztos teszi magát a fiúknak
Vendég 2009. 07. 15. 12:36
tehetségtelen senkiházik?! mit képzelsz magadról? nem ismered egyik lányt sem, csak a képernyőkről és h Niole mit csinál a magánéletében ahhoz neked semmi közöd, úgy ahogy másnak sem! This is it!
Vendég 2009. 07. 15. 21:02
és te mit tudsz róluk te vagy a jó ku r v a any j u k aki a bü d ös pi * cs á já ból kipottyantotta őket, vagy mi a f**sz?? agyhalott senkiházi nyekergő sz*r alak vagy ku s s olj el sürgősen F A SZ K A L A P

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Keri Hilson: "Scherzingert kényszerítették, hogy visszamenjen a Pussycat Dollshoz!" cikk képei
The Pussycat Dolls - Keri Hilson: The Pussycat Dolls - Keri Hilson: