Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Elhunyt Michael Jackson

Michael Jackson - Elhunyt Michael Jackson

Michael Jacksonnak csütörtökön délben megállt a szíve, majd a zenész nem sokkal a kórházba szállítás után meghalt. Lezárult egy korszak a poptörténelemben, minden idők egyik legjobb előadóját veszítettük el.

You Are Not Alone

Igaz a hír, amiről mindenki beszél és amit senki nem tud elhinni: meghalt Michael Jackson. A sztárnak csütörtökön délután megállt a szíve, a kiérkező mentősök rögtön megpróbálták újraéleszteni - az első hírek szerint sikeresen, ugyanakkor más források szerint a zenész már ekkor halott volt. Jacksont a UCLA Medical Centerbe szállították, ahol megerősítették, hogy a zenész szervezete feladta a küzdelmet. Jacko 50 évet élt.

Michael Jackson - Elhunyt Michael Jackson

Az utóbbi hónapokban mindenki Jacko-ról beszélt, a sztár vissszatérő turnéja júliusban indult volna Londonban. Michael Jackson volt minden idők egyik legsikeresebb zenésze. 11 évesen kezdte a karrierjét, több, mint 700 millió albumot adott el, a kritikusok szerint Ő az egyetlen, akit Elvis Presley-vel és a Beatles-szel lehet egy szinten emlegetni.

Ég Veled, Jacko!

Juhász Gergely

2009. 06. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 06. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Luxi 2009. 06. 26. 9:29
Nem hiszem el.......:'(
Vendég 2009. 06. 26. 9:58
áhhh ez nem lehet igaz.. :( ilyen nincs.. miért?? :( szeretlek Jacko!!!!!
Vendég 2009. 06. 26. 12:26
Én egy 15 éves lány vagyok .. egyáltalán nem is tudhatom mekkora énekes volt .. hiszen még kicsikoromban is ő volt a leghiresseb .. és sokat elért .. sokat tett azért hogy felnézzenek rá . igaz hibái is voltak .. de ember volt ős is .. és én nagyon szeretem kicsikoromban is a zenéit hallgatni ( régi emlékek) de még máig is szerettem és szeretni is fogom . ő egy Popkultura volt és az is marad .. Jecko még most is itt van a zenéivel .. igy mindig bennünk fog élni .. :'(
Lizus 2009. 06. 26. 12:49
szegény Jacko én idén leszek 13 éves de szerettem/szeretem a számait....vége:(...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Elhunyt Michael Jackson cikk képei
Michael Jackson - Elhunyt Michael JacksonMichael Jackson - Elhunyt Michael JacksonMichael Jackson - Elhunyt Michael Jackson