Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Chris Brown is gyászolja Jacko-t

Chris Brown - Chris Brown is gyászolja Jacko-t

Az egész világ Michael Jacksont gyászolja, tegnap a Rihanna-t véresre verő Chris Brown is kiadott egy közleményt, amelyben elmondja, milyen sokat jelentett neki a popkirály. Közben kiderült, hogy megtartanak néhányat az O2-beli fellépések közül, ahol más sztárok emlékeznek majd Jacko-ra.

Thriller (tribute)

A sztárvilág színe-java már felszólalt Michael Jackson halála ügyében, tegnap pedig Chris Brown is kiadott egy közleményt, amelyben kifejti, mennyire megrázták az események.

„Michael Jackson az oka annak, hogy a zenével foglalkozom és a szórakoztatóiparban dolgozom. Teljesen lesújtott ez a nagy veszteség, az imáim Michael családjával vannak. Michaelt sosem fogják elfelejteni, Ő a legnagyobb énekes, aki valaha élt. Soha, senki nem lesz jobb nála” – mondta Chris Brown.

Chris Brown - Chris Brown is gyászolja Jacko-t

Időközben kiderült, hogy Michael Jackson londoni O2 Arénában tervezett 50 koncertjére visszaváltják a belépőket (melyekből csaknem egymillió fogyott eddig), de pénteken bejelentették, hogy néhány fellépést megtartanak, itt más hírességek fognak Jacko-ra emlékezni. A popkirály londoni turnéján egyébként Madonna lett volna az egyik meglepetésvendég…

Juhász Gergely

2009. 06. 27.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 06. 27. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 06. 28. 16:11
Hiányzik Jacko :'( Én imádtam őt ő télleg volt valaki sőt még most is egy vki. a kedvemceim is tisztelik, imádják és szeretik hihetetlen :'( sőt az egész világ imádja és tiszteli(remélem)
Vendég 2009. 06. 29. 9:02
negró a negrót... ;-P
Vendég 2009. 06. 29. 9:03
ne reménykedj! én utálom. és téged is... ;-)
Vendég 2009. 06. 29. 15:44
legnagyobb király! R.I.P MICHAEL

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Chris Brown is gyászolja Jacko-t cikk képei
Chris Brown - Chris Brown is gyászolja Jacko-tChris Brown - Chris Brown is gyászolja Jacko-tChris Brown - Chris Brown is gyászolja Jacko-t