Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Elvonóra megy Coolio

Coolio - Elvonóra megy Coolio

A szebb napokat is látott rapper bűnösnek vallotta magát a márciusi drogbotrányában, így másfél évet kell eltöltenie egy rehabilitációs programban. Coolio nem változik.

Gangsters Paradise

A hétvégén volt Coolio márciusi botrányának tárgyalása Los Angelesben. A Gangster’s Paradise énekese bűnösnek vallotta magát kokain birtoklásának vádjában, így a bíró döntésének értelmében 18 hónapot kell eltöltenie egy rehabilitációs intézetben.

Coolio-t március 6-án tartóztatták le a Los Angeles-i nemzetközi reptéren, miután megragadta a személyzet egyik tagjának a karját, aki át akarta kutatni a csomagját. A rapper táskájából különböző drogok és az azok fogyasztásához szükséges eszközök is előkerültek. Coolio barátunk következő tárgyalása szeptember 28-án lesz.

Juhász Gergely

2009. 06. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 06. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 06. 29. 9:00
Elvonóra megy? Ajaj... ;-P "Csé" is elment. (Na nem elvonóra, szerintem nem oda. ;-)) Péntek hajnali 5:40-kor még beugrott a 'WiW lapjára aztán huss... Má' előtte héten is szabin vÓt, ám csütörtök reggel belibbent mégis. (a kerek szül.napomon bezzeg semmi érdekeset nem mondott akkor) ;-P Szal, most bizonyára "last minit" nyaral valahol és nem látta az "özönvíz" eseményeket errefelé ugye. ugye? ;-P Remélem ott is esik! ;-) ;-P
Vendég 2009. 06. 29. 18:23
2009.06.29 hfő 18:18 "Gin-Tonic" = mondtam ugye: ezt is előre összekutyulta az egy héttel ezelőttivel együtt talán a "Csé", hogy nem dolgozott vele csak a h.techn. nyomatja most a magyar számokat és majd a végén esetleg még egy csepp konzerv szöveg. Mer "Csé" most Háwái... (A múlt héten még csak otthon "edzett" rá előre?) ;-)
Vendég 2009. 06. 30. 18:26
2009.06.30. kedd 18:21 "Sztárfigyelő" is hasonló összecsapott konzerv - hogy leléphessen "Csé"... Tina Turner mese és számai vagy fél órára... és pl. itt a szövegből: http://www.passzio.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=2170
Vendég 2009. 06. 30. 18:35
http://www.literatura.hu/rock/rithm&blues/tina_turner.htm MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, "Sztárfigyelő"...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Elvonóra megy Coolio cikk képei
Coolio - Elvonóra megy CoolioCoolio - Elvonóra megy CoolioCoolio - Elvonóra megy Coolio