Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Exkluzív Mariah Carey fotók

Mariah Carey - Exkluzív Mariah Carey fotók

Most készül a videoklip Mariah Carey vadonatúj, Obsessed című dalához. Szereztünk erről néhány fotót, a klikkelés után meg is mutatjuk őket. Ahhoz képest, hogy az énekesnő állítólag rengeteget eszik, szenzációsan jól néz ki.

When You Believe (With Whitney Houston)

Jövőre lesz 40 éves Mariah Carey, aki szakmailag és fizikailag is most van a csúcson. Az énekesnő a napokban forgatta új klipjét az Obsessed című dalhoz és alaposan rácáfolt a pletykákra, melyek szerint durván elhízott az esküvője óta. A klipforgatáson készült fotókat megtalálja lent, a galériában.

Carey férje, Nick Cannon annyit elismert a US Weekly-nek, hogy az énekesnőre néha ráugrik néhány kilónyi felesleg, de ezt Nick kifejezetten kedveli. A pár egyébként azt tervezi, hogy minden évben meg fogják újítani az esküvőjüket, természetesen mindig más és más, lehetőleg minél egzotikusabb helyszínen.

Mariah Carey - Exkluzív Mariah Carey fotók

Egyvalami biztos: ha Mariah Carey nem is hízik, a bankszámlája egyre vastagabb. A sztár ugyanis nemrég potom 7 millió dollárért vásárolta meg azt a házat, amiben egykor a múlt csütörtökön – Michael Jacksonnal egyidőben – elhunyt színésznő, Farrah Fawcett is lakott.

Juhász Gergely

2009. 06. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 06. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 08. 04. 13:54
Mariah a legjobb énekesnő a világon! Epedve várom az új lemezét!!!
Vendég 2009. 08. 14. 10:51
nagyon jó ez a szám

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Exkluzív Mariah Carey fotók cikk képei
Mariah Carey - Exkluzív Mariah Carey fotókMariah Carey - Exkluzív Mariah Carey fotókMariah Carey - Exkluzív Mariah Carey fotókMariah Carey - Exkluzív Mariah Carey fotókMariah Carey - Exkluzív Mariah Carey fotók