Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

R. Kelly: újabb pedofilbotrány?

R Kelly - R. Kelly: újabb pedofilbotrány?

Megint nyomoz a rendőrség R.Kelly után: a zenész körül újabb pedofilbotrány van kibontakozóban. Kattintson egyet és eláruljuk a részleteket!

Ignition

Megint bajban van R.Kelly. Az Illinois-állambeli rendőrség kiskorú sérelmére elkövetett nemi közösülés gyanújával nyomozást indított a sztár ellen, a rapper ugyanis állítólag viszonyt folytat egy alig 17 éves lánnyal. A rendőrség nemrég át is kutatta Kelly lakását a lányt keresve, ám a fiatal hölgy a szemtanúk elmondása alapján 20 perccel a hatóság érkezése előtt kereket oldott. Mások azt is tudni vélik, hogy a lány – közvetlenül a tizenhetedik születésnapja előtt – több éjszakát is a rapper házában töltött, szóval R.Kelly nyaka körül rendesen szorul a hurok.

R Kelly - R. Kelly: újabb pedofilbotrány?

Nem ez az első eset, hogy az énekest pedofil vádakkal illetik: mint ismert, 2002-ben egy ismeretlen személy a Chicago Sun Times rendelkezésére bocsátott egy videókazettát, melyen R. Kelly egy tizenhárom éves lánnyal szeretkezik. Egy évvel később a rendőrség talált nála egy fényképezőgépet, melyen a sztár egy másik, ugyancsak kiskorú lánnyal látható, legalább tizenkét pornográf felvételen. Mivel azonban a rendőrök nem legális módon jutottak hozzá a képekhez, a vádakat ejtették.

Juhász Gergely

2009. 07. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 07. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 07. 07. 18:41
Sztárfigyuli meg a Csé! ;-) NEM LEHET ELÉRNI A MUSIC.HU OLDALT!!! így "nem ér"!! ;-(

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

R. Kelly: újabb pedofilbotrány? cikk képei
R Kelly - R. Kelly: újabb pedofilbotrány?R Kelly - R. Kelly: újabb pedofilbotrány?R Kelly - R. Kelly: újabb pedofilbotrány?R Kelly - R. Kelly: újabb pedofilbotrány?