Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Szexjelenetet vállalt Alanis Morissette

Alanis Morissette - Szexjelenetet vállalt Alanis Morissette

Alanis Morissette bevállalt egy szexjelenetet a Weeds (nálunk Nancy a fűben) című sorozatban, ám az énekesnő már most arról a tárgyal a készítőkkel, hogy mi mehet adásba és mi nem. Reméljük, hogy jó szigorúak lesznek a filmesek...

Uninvited

Alanis Morissette hamarosan újra felbukkan a Weeds című sorozatban, ami Isten tudja, hogy miért, de nálunk a Nancy ül a fűben címet kapta, most pedig Spangli címmel vetítik. Az énekesnő újbóli felbukkanását önző módon azért várjuk különösen, mert Alanis egy szexjelenetet is bevállalt, ráadásul a sztár a közelmúltban tekintélyes súlyfelesleget adott le és állítólag bombaformába hozta magát. A hölgy azonban időben felkészült mindenre, így már most arról tárgyal a készítőkkel, hogy nem kerülhet minden adásba. Sajna.

Alanis Morissette - Szexjelenetet vállalt Alanis Morissette

„Hamarosan elkezdjük vágni a jelenetet és eldöntjük, mi marad és mit vágunk ki. Nem tudom, ezzel mennyit veszítek” – mondta az énekesnő. Amerikában június 8-án indult a Weeds ötödik évada, szóval odakint hamarosan adásba kerülnek az ominózus jelenetek.

Az énekesnő már korábban is felbukkant ebben a sorozatban, de a Kés/Alatt és a Szex és New York stáblistáján is találkozhattunk a nevével.

Juhász Gergely

2009. 07. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 07. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 07. 07. 18:36
Sztárfigyuli meg a Csé! ;-) NEM LEHET ELÉRNI A MUSIC.HU OLDALT!!! így "nem ér"!! ;-(

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Szexjelenetet vállalt Alanis Morissette cikk képei
Alanis Morissette - Szexjelenetet vállalt Alanis MorissetteAlanis Morissette - Szexjelenetet vállalt Alanis MorissetteAlanis Morissette - Szexjelenetet vállalt Alanis MorissetteAlanis Morissette - Szexjelenetet vállalt Alanis Morissette