Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Könyv Jackoról

Michael Jackson - Könyv Jackoról

Várható volt, hogy a Popkirály halála után nálunk is megjelenik egy életrajzi könyv. A most megjelent Jacko – Michael Jackson The King of Pop c. könyvben a Jackson 5-tól kezdődően a nagy sikereken át az utolsó lemezéig mindent megtudhatunk gazdag diszkográfiával és videográfiával illusztrálva.

Divatot teremtett, új zenei nyelvet és előadásmódot, a hang-mozgás-látvány színpadát, melyet fékeveszett erővel és spontaneitással uralt és szolgált, minden porcikájával és tehetségével. Olyan világot nyújtott, mint előtte soha más, miközben az alkotó erő a visszanyerni kívánt gyermeki ártatlansággal és vágyakozással keveredett. Álomvilágot épített, porondon, klipen és a valóságban, magávalragadót, lenyűgözőt.

A különc művész, a szépészeti műtétek sorozatára vállalkozó zseni, a naiv és törékeny lelkű énekes, zeneszerző és táncos-koreográfus, az eleven bálvány megjárta a dicsőség édenkertjét. Majd megjárta a rosszindulat és megaláztatás poklát is… sötét rágalmak, vádak, botrányok erdején vitt át az útja, végül a rejtélyes kérdés nyitva maradt: milyen színű az igazság? A botránysorozatok után megpróbált felkapaszkodni a mélyből, meg akarta mutatni magát újra a világnak, de erre már nem kerülhetett sor. Még nem volt ötvenegy éves, amikor elment közülünk. Elment, de itt hagyta nekünk azt a mesés pillanatot, amikor elhittük: „We are the world, we are the children.” Mi vagyunk a világ, mi vagyunk a gyerekek.

A kiadvány az STB Könyvkiadó gondozásában már kapható a nagyobb könyvesboltokban. Rajongóknak kötelező beszerezni!

Jónap Tamás

2009. 07. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 07. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 07. 06. 9:35
Biztos, hogy megveszem a könyvet , bár kár, hogy az a címe "Jacko", mikor ez a gúnyneve,és utálta...És bevallom, az utolsó mondaton elsírtam magam.Nyugodj Békében Michael!!!Örökre szeretlek <333
Vendég 2009. 07. 06. 20:25
én is muszály jacko a legjobb. R.I.P Michael Jackson
Vendég 2009. 07. 09. 18:28
sajnálom a családját de nagyon ilyen traédia után mi lesz a gyerekeivel??:S
Vendég 2009. 07. 14. 18:43
figyeljük a sztárokat? tényleg? amúgy? most "ő" nyaral? ;-/ http://www.polc.hu/konyv/jacko_1958_2009/138736/ Csé, és a "KönyvajánlÓ"? ;-)) ;-P polc.hu! ;-)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Könyv Jackoról cikk képei
Michael Jackson - Könyv Jackoról