Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Könyvet ír Justin Timberlake

Justin Timberlake - Könyvet ír Justin Timberlake

Timberlake barátunk gondolt egyet és könyvírásra adta a fejét. Az énekes nem az életéről fog írni, nem a zenéről és nem is a hódításairól (pedig azt örömmel olvastuk volna). Hogy miről szól majd a könyv? Tessék kattintani és eláruljuk.

Love Sex Magic

Justin Timberlake hamarosan a golfról fog könyvet írni, merthogy az énekes kicsi gyermekkora óta nagy rajongója ennek a sportnak. Justin egy híres irodalmi ügynök, David Vigliano segítségével készíti el a könyvet, ami az énekes sporttal való viszonyáról szól majd és elolvashatjuk benne például azt is, hogy kik azok a hírességek, akik együtt golfoztak már Timberlake-kel. Szóval csupa izgalom, ha nagyon nem tudod mire költeni a pénzedet, akkor ajánljuk.

Justin Timberlake - Könyvet ír Justin Timberlake

Justin egyébként nemcsak hobbiból űzi a golfozást, Tennessee-ben rendszeresen játszik különböző jótékonysági versenyeken. Ha megnézed a lenti galériát, jó sok golfozó Justin Timberlake-et is láthatsz. Köszi, hogy elolvastad ezt a cikket!

Juhász Gergely

2009. 07. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 07. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 07. 09. 18:40
én szivesebben olvasnék róla vmi jó kis könyvet össze hozhatna de ne a golfról szóljon könyörgöm csak ne a golfról én utálom és sztem csak az öreg vén trotyok szoktak golfozni az öreg emberek akiknek nincs jobb dolguk szóval másról kéne írni a de legalább már csinál vmit
Vendég 2009. 07. 14. 18:23
figyeljük a sztárokat? tényleg? amúgy? most "ő" nyaral? ;-/

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Könyvet ír Justin Timberlake cikk képei
Justin Timberlake - Könyvet ír Justin TimberlakeJustin Timberlake - Könyvet ír Justin TimberlakeJustin Timberlake - Könyvet ír Justin TimberlakeJustin Timberlake - Könyvet ír Justin TimberlakeJustin Timberlake - Könyvet ír Justin TimberlakeJustin Timberlake - Könyvet ír Justin Timberlake