Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Szétszélednek a Pussycat Dolls tagjai

The Pussycat Dolls - Szétszélednek a Pussycat Dolls tagjai

Összesen hat kislemezt jelentetett meg a Pussycat Dolls a legutóbbi, Doll Domination című albumukról. Januártól júniusig világkörüli turnét tartottak, most pedig – elmondásuk szerint – szünetet tartanak. Nicole, Melody és Jessica nem tölti haszontalanul az időszakot: mindhárman szólókarrierbe kezdenek...

Köztudott, hogy a Pussycat Dolls vezér-énekesnője, Nicole Scherzinger valójában mindig szólókarrierről álmodott. 2007-ben meg is próbálta, de nem járt sikerrel. Olyannyira nem, hogy meg sem jelentette debütálólemezét, a 'Her Name Is Nicole'-t. Hátha most majd sikerül. „"Az az álmom, hogy a saját zenémmel jöjjek ki. Nem lehet megjósolni a jövőt. Csak annyit tudsz tenni, hogy megpróbálod mindig a tőled telhető maximumot kihozni magadból." - nyilatkozta nemrégiben. Nem hivatalos információk szerint idén november 20-án már kezünkben tarthatjuk Scherzinger lemezét.

The Pussycat Dolls - Szétszélednek a Pussycat Dolls tagjai

Július elején Melody Thornton jelentette be, hogy ő is nekivág a szólózásnak: "Most a Pussycat Dolls tagja vagyok. Igen, szólókarrierbe fogok kezdeni. Most van egy csomó fellépésünk a csajokkal Angliában, de ezután lesz egy 'hiatus', hosszabb szünet, bizonytalan ideig... és ki tudja? Majd meglátjuk!" - mesélte Melody a Rap-Up születésnapi rendezvényén.

A Pussycat Dolls egy másik tagja, Jessica Sutta is szólókarrierbe kezd – számolt be a hírről a pussycatdolls.lapunk.hu pár órával ezelőtt. A OneRepublic együttes menedzsere, George Valesquez a héten elárulta, hogy az együttese dalokat ír és a stúdióban dolgozik Jessica Suttával, annak szólólemeze miatt. Az albumot próbálják sokszínűre csinálni, dance-felvételek, balladák és jól bevált r'n'b-s dalokat is megtalálhatunk majd az egyelőre cím nélküli korongon. Az biztosnak tűnik, hogy Jessie bemutatkozó lemeze - csak úgy, mint a Pussycat Dolls összes albuma - az Interscope Records gondozásában jelenik majd meg. Olyan nagyágyúk dolgoznak már most Sutta debütáló albumán, mint Timbaland, Rodney 'Darkchild' Jerkins (ő a 'When I Grow Up' producere), a OneRepublic és Nelly Furtado. Konkrét megjelenési dátum még nincs, annyi tűnik biztosnak, hogy 2010 első felében jelenik meg a lemez. Mindezek ellenére Jessica - Nicole-hoz és Melodyhoz hasonlóan - nem lép ki a Pussycat Dollsból, csupán szólóban is kipróbálja magát.

Az öt lány közül tehát hárman egész biztosan szólókarrierbe kezdenek. A két szőke tag, Ashley és Kimberly egyelőre nem nyilatkozott arról, mit csinál majd, amíg a többiek szólókarrierjüket egyengetik. Robin Antin, a Pussycat Dolls alkotója, menedzsere, ruhatervezője, turnészervezője, egyszóval mindenese hónapokkal ezelőtt egyébként megerősítette, hogy lesz harmadik lemeze a Pussycat Dollsnak. Kérdés az, hogy mikor. Ugyanis amennyiben valamelyik Doll világhírnévre tesz szert szólóban, ostoba lépés lenne tőle, ha visszamenne a csapatba. Egy olyan csapatba, melynek második lemezéből még 1 millió sem fogyott, pedig a debütáló albumukból, a PCD-ből 8 milliót adtak el...

Luxi

2009. 07. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Luxi 2009. 07. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 07. 14. 18:17
figyeljük a sztárokat? tényleg? amúgy? most "ő" nyaral? ;-/
Vendég 2009. 08. 17. 14:57
sy

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Szétszélednek a Pussycat Dolls tagjai cikk képei
The Pussycat Dolls - Szétszélednek a Pussycat Dolls tagjaiThe Pussycat Dolls - Szétszélednek a Pussycat Dolls tagjai