Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Scherzingernek nem fontos a szex

The Pussycat Dolls - Scherzingernek nem fontos a szex

Nicole Scherzinger a hétvégén a brit Observer magazinnak mesélt arról, hogy mit gondol a szexről és a testiségről. Sohasem gondoltam volna, hogy ilyet mondok, de sajnálom az énekesnő párját, szegény Lewis Hamiltont. Hogy miért? Tessék kattintani!

Hush Hush

Nicole Scherzinger, a Pussycat Dolls frontasszonya arról mesélt a Britain’s Observer magazinnak, hogy számára a zene sokkal-sokkal fontosabb a szexnél, így hát szívesebben tölti az idejét az íróasztala felett dalokat írva, mintsem Lewis Hamiltonnal a hálószobában.

„A szex nem fontos nekem, de persze szerelmeskedni jó dolog. Viszont a zene a legfontosabb. Az, hogy a kapcsolatom a reflektorfényben zajlik, sokkal érdekesebbé teszi a dolgokat. Boldog vagyok – bár ez nehéz, mert ha elérek valamit, már rögtön egy újabb dolgot akarok megvalósítani. Az utóbbi években megtanultam, hogy mennyire lehet örülni egy-egy kis pillanatnak” – árulta el az énekesnő.

The Pussycat Dolls - Scherzingernek nem fontos a szex

A magazin arra is kíváncsi volt, hogy Nicole a magánélete felpezsdítésének érdekében hajlandó lenne-e esetleg külső segítséget, például egy terápiát igénybe venni.

„Sosem voltam ilyen terápián, de ha a jövőben szükségem lenne rá, megfontolnám. Szerintem ez mindannyiunkra ráférne” – véli Nicole Scherzinger. Szegény Lewis! Ez van…

Juhász Gergely

2009. 07. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 07. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 07. 13. 19:36
Hát én nem sajnálom annyira "Szegény Lewis"-t. Eléggé ismert ahhoz, hogy megszerezze magának ezt az örömöt máshol. Meg elég gerinctelen is hozzá.
Vendég 2009. 07. 18. 13:08
hát ki nem sz*rja le hogy éppen b*szák vagy nem ezt a senkiházi te t v es utolsó kis ku r vát??, mi ebben olyan nagy hír buzeránsok????
Vendég 2009. 09. 28. 18:53
begyöpösödött irigy majmok ezek vagytok :D:D:D..

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Scherzingernek nem fontos a szex cikk képei
The Pussycat Dolls - Scherzingernek nem fontos a szexThe Pussycat Dolls - Scherzingernek nem fontos a szexThe Pussycat Dolls - Scherzingernek nem fontos a szexThe Pussycat Dolls - Scherzingernek nem fontos a szex