Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Csúnyán kirúgták az énekesnőt

Brandy - Csúnyán kirúgták az énekesnőt

Az RNB csillag Brandynek fájhat a feje: a kiadója szerződést bontott vele és még azon a héten a menedzsmentje is kitette a szűrét. Kérdéses, hogy ezután leszerződteti-e még valaki.

Right Here (Departed)

Összecsaptak a hullámok Brandy feje felett: a ’The Boy Is Mine’ című megasláger énekesnőjét a múlt héten lemezkiadója, ez Epic Records és a menedzsmentje is kirúgta. A szakítást senki sem indokolta meg, de nagy valószínűséggel Brandy tavalyi visszatérő albuma, a ’Human’ állhat a háttérben, ami üzletileg sajnos akkora bukta volt, mint a ház.

Az énekesnőnek minden oka megvan az aggodalomra, hiszen a ’Human’ volt az első korong, amit az Epicnél készített, nem sokkal azután, hogy lelépett korábbi kiadójától, az Atlantictól – kvázi, nem nagyon van hová mennie.

Brandy - Csúnyán kirúgták az énekesnőt

Brandy 2006-ban autóbalesetet okozott, melyben egy vétlen sofőr, Awatef Aboudihaj pincérnő életét vesztette. Az énekesnő egy dalt is írt a tragédiáról Right Here (Departed) címmel, ez nálunk fentebb meghallgatható.

Juhász Gergely

2009. 07. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 07. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Csúnyán kirúgták az énekesnőt cikk képei
Brandy - Csúnyán kirúgták az énekesnőtBrandy - Csúnyán kirúgták az énekesnőtBrandy - Csúnyán kirúgták az énekesnőtBrandy - Csúnyán kirúgták az énekesnőt