Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Máris új albumon dolgozik Britney Spears

Britney Spears - Máris új albumon dolgozik Britney Spears

Az énekesnő vasárnap a saját Twitter oldalán jelentette be, hogy európai vakációja után azonnal stúdióba vonul és felveszi a következő albumának dalait. Britney ismét Max Martinnal fog dolgozni, aki a hölgy legnagyobb slágereit szerezte.

If U Seek Amy

Britney Spears jelenleg Európában nyaral, ám saját Twitter oldalán így is folyamatosan tartja a kapcsolatot a rajongóival. Itt árulta el múlt vasárnap, hogy már rengeteg új dalötlete van és a vakációja után azonnal stúdióba is vonul, hogy elkészítse a következő, szám szerint immár kilencedik albumát.

Spears kisasszony Stockholmban lát majd neki a munkának – méghozzá azzal a Max Martinnal, akivel néhányszor már dolgozott együtt. Max nevéhez olyan Britney-slágerek fűződnek, mint a Baby One More Time, vagy éppen az Oops I Did It Again.

Britney Spears - Máris új albumon dolgozik Britney Spears

Spears legutóbbi albuma a 2008-as ’Circus’ volt, ami egyébként az énekesnő 27. születésnapján került a boltokba. A lenti galériában összegyűjtöttünk néhány képet a nyaraló Britney Spearsről, ha valaki esetleg erre gyorsul.

Juhász Gergely

2009. 07. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 07. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 07. 14. 18:42
pont ez a liba hiányzik!! fujj
Vendég 2009. 07. 15. 10:38
A cikkel nincs baj. Csak ezzel a drogos nővel, aki azt se tudja mit csinál, mindig a klipbe is bulin van, mert az nem is igazi forgatás, hanem csak kamerázzák amit csinál (fetreng).
Vendég 2009. 07. 15. 12:23
gusztustalan ri b i ez a nő!!
Vendég 2009. 07. 15. 13:15
Hát mondhat bárki bármit,Britney mindig is a pop hercegnője lesz...Mindig összetud hozni egy olyan albumot,amely akár 90 helyet és képes előre lépni.....Nézzük csak példának a Womanizer-t vagy korábbról a Me Againts The Music-ot...Azelőtt is csuszott Britney,és amikor Madonnával dolgozott újra a csúcson volt.Ti meg akik nem tudtok erről VILÁGRÓL semmit ne alkossatok véleményt.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Máris új albumon dolgozik Britney Spears cikk képei
Britney Spears - Máris új albumon dolgozik Britney SpearsBritney Spears - Máris új albumon dolgozik Britney SpearsBritney Spears - Máris új albumon dolgozik Britney SpearsBritney Spears - Máris új albumon dolgozik Britney SpearsBritney Spears - Máris új albumon dolgozik Britney SpearsBritney Spears - Máris új albumon dolgozik Britney SpearsBritney Spears - Máris új albumon dolgozik Britney Spears