Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Golfpályát nyit Justin Timberlake

Justin Timberlake - Golfpályát nyit Justin Timberlake

Az énekes július végén a nagyközönség előtt is kinyitja azt a golfpályát, amit 16 millió dollárból újított fel Tennesseeben.

Rehab (With Rihanna)

Justin Timberlake nem viccel, ha a golfról van szó: pár napja írtunk arról, hogy az énekes hamarosan megjelentet egy könyvet, amiben leírja a golfozással kapcsolatos élményeit, tegnap pedig bejelentették, hogy a fiatalember július 25-én saját golfpályát nyit. A Mirimichi golfpálya teljesen környezetbarát, ezt Timberlake két éve vásárolta meg és azóta összesen 16 millió dollárt költött a felújítására.

Justin Timberlake - Golfpályát nyit Justin Timberlake

A jövőben itt – természetesen belépti díj ellenében – bárki golfozhat, de a Mirimichi golfpálya több jótékonysági sporteseménynek is otthont ad majd.

Juhász Gergely

2009. 07. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 07. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 07. 15. 12:29
ro h a d jon meg a kis bu z i mit fitogtatják ezek a senkiházi jött-ment kis sz*r alakok a milliós vagy milliárdos vagyonukat... más meg pusztuljon éhen!!! a cikk írója egy senki, mi a hír ebben bazki???? te ki tudod fizetni az ilyen luxust????? nem háborít fel hogy mások úgy b*sszák el a pénzt ahogy akarják te meg a bömbölő kölköd po fáját nem tudod betömni kajával mert nincs rá pénzed?? bazki állat!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Golfpályát nyit Justin Timberlake cikk képei
Justin Timberlake - Golfpályát nyit Justin TimberlakeJustin Timberlake - Golfpályát nyit Justin TimberlakeJustin Timberlake - Golfpályát nyit Justin TimberlakeJustin Timberlake - Golfpályát nyit Justin TimberlakeJustin Timberlake - Golfpályát nyit Justin Timberlake