Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

VOLT -Második nap

Volt fesztivál - VOLT -Második nap

A második napot egy kellemes frissítő esővel kezdtük meg, ami sokakat arra is feljogosított, hogy „még egyszer” már ne is fürödjenek, némi sátorkorrekció követte mindezt, ami az előző estéről árulkodott leginkább, de aztán hamarosan el is indult az élet a fesztiválon, és azon kívül…

Nem gondolta ám mindenki azt, hogy egy esővel megússza az alapvető higiéniai elvárásoknak megfelelő állapot elérését, azért természetesen órahosszás sor várt ismételten a zuhany-konténerek előtt. Nyilván a meleg víz kapacitását tekintve egy ekkora fesztivált nem szolgált ki az a néhány bojler, de nincs is jobb a másnapra mint egy kis finom, enyhén hűs vizecske.
Akik esetleg igyekeztek tovább aludni, azoknak is többnyire csak délig volt idejük, mert minden nap végig masírozott a Soproni Fúvósok társasága.
Ébredés után a többség igyekezett általában lemenni a városba körülnézni, felfedezni, enni, inni, túlélni a napközbeni időszakot… sokan csak a helyi borászatokat látogatták meg, ahol rendkívüli nedűkből kaphattunk ízelítőket. Ugyanakkor sokan voltak, akik az időt különböző programokkal teli sátrakban töltötték, mint mobil-keresgélés, bungee jumping, vagy hasonlók…

Volt fesztivál - VOLT -Második nap

A második napi nagyszínpadi koncertek is kő keményen megmozgatták a közönséget. Elsőként a népi stílus képviselte az előadássorozatot, a Csík zenekar, amire most is valószínűleg a kánikula miatt kevésbé voltak kíváncsiak. Eközben a Samsung arénában a Metrosection nevű fiatal banda szórakoztatta kortársait. A délelőtt folyamán Kőhalmi Zoltán nevettette a közönséget a Dumaszínházban. Amikor már épp meguntuk volna a forróságot, egy életmentő eső érkezett, ami aztán kegyetlen viharrá vált, és órahosszat csak zuhogott. Ettől persze nem ment el az emberek kedve, sőt, inkább csak jobban felspannolva ugrottak neki a következő koncerteknek a nagyszínpadon, a Kaukázusnak, Kispálnak, és főként a Linp Bizkitnek, ami az egyik fő szenzáció volt idén, és nem is okoztak nagy csalódást a rajongóknak. A floridai hip-hop/metal együttes előadásán óriási tömeg és tombolás volt, annak ellenére, hogy a hangosításuk vetekedett egy 64kbps-os, rossz minőségben letöltött mp3-éval.

Volt fesztivál - VOLT -Második nap

A tovább bulizni vágyókat ezen az éjszakán is több zenei program és stílus várta, a lemezlovasok bőkezűen bántak a talpalávalóval, reggel hatig hangos volt a Lővér kemping a muzsikától.

RMA

2009. 07. 03.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 07. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

VOLT -Második nap cikk képei
Volt fesztivál - VOLT -Második napVolt fesztivál - VOLT -Második napVolt fesztivál - VOLT -Második nap