Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Nem tér vissza a Destiny's Child

Destiny's Child - Nem tér vissza a Destiny's Child

Az elmúlt hónapokban Beyoncé Knowles és Michele Williams is tett óvatos utalásokat arra, hogy négy év szünet után újra összeáll a Destiny’s Child, ám most Kelly Rowland is megszólalt, aki szerint semmi nem igaz az egészből.

Say My Name

Kelly Rowland a múlt hétvégén a New York Postnak adott interjút és egyértelműen cáfolta a Destiny’s Child visszatéréséről szóló híreket.

„Jelenleg nem készítünk új Destiny’s Child albumot és erről nem is volt szó. Tehát aki ezt várja, csillapodjon le” – mondta Kelly Rowland, aki ezek szerint nem nagyon tartja a kapcsolatot régi barátnőivel, hiszen az elmúlt hónapokban Beyoncé és Michelle is beszélt már egy esetleges újrakezdésről.

Destiny's Child - Nem tér vissza a Destiny's Child

A Destiny’s Child 2005-ben függesztette fel a munkát, a tagok ezután kezdték el építeni önálló karrierjüket. Aki hiányolná őket, az nézegessen róluk jó sok képet a lenti galériában, vagy fentebb halgassa meg egyik legnagyobb slágerüket Say My Name címmel.

Juhász Gergely

2009. 07. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 07. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 07. 20. 12:23
pedig jóó lenne én naon szeretem őket főleg beyoncét:)
Vendég 2009. 07. 21. 20:30
ma elmaradt részemről a "sztárfigyuli". (ezt mintha hallottam volna a benzinkútnál éppen?) szal figyeltem volna "sztáHokat", mert valamikor (időben) utánam kiérkezett 'valaki' a strandra. ám ott olyan sikeresen elrejtőzött (?) az illetŐ, hogy nem sikerült meglátnom, ráakadnom a fürdő területén. pedig a fűrész kapujában hagyott Poloját meglátva naná visszamentem, mint tavaly is eCCer. :-P hiába. nos, ennyit a 'sztáHfigyelŐről'. (megnéztem volna, hogy pl. az idén kivel...? ha. mittom én. semmi közöm. stb. no, szép estét! ;-P
Vendég 2010. 05. 31. 9:07
én mind1-ket szeretem

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Nem tér vissza a Destiny's Child cikk képei
Destiny's Child - Nem tér vissza a Destiny's ChildDestiny's Child - Nem tér vissza a Destiny's ChildDestiny's Child - Nem tér vissza a Destiny's ChildDestiny's Child - Nem tér vissza a Destiny's ChildDestiny's Child - Nem tér vissza a Destiny's ChildDestiny's Child - Nem tér vissza a Destiny's ChildDestiny's Child - Nem tér vissza a Destiny's Child