Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ricky legjobb 17 dala egy CD-n

Ricky Martin - Ricky legjobb 17 dala egy CD-n

Ricky Martin megkérdőjelezhetetlenül minden idők egyik legnagyobb latin zenei sztárja. Egyedülálló ritmusérzéke, szenvedélyes előadásmódja és természetes karizmája igazi nemzetközi szupersztárt faragott belőle, feszes bőrnadrágja és sármos megjelenése pedig nők millióit ejtette rabul. Eddigi karrierje során több mint 60 millió albumot adott el, és rekordokat döntő, teltházas koncerteket adott már világszerte.

Most, megünnepelve eddigi 17 éves karrierjét elkészült Ricky új válogatásalbuma, melyre saját kezűleg választott ki 17 fantasztikus latin megaslágert. Ki ne emlékezne a Maríara, a La Copa De La Vidara, melyre '98-ban az egész világ együtt táncolt a foci vb alatt, a Livin' La Vida Locara, a Christina Aguileraval énekelt Nobody Wants To Be Lonelyra, vagy legutóbbi nagy slágerére, az I Don't Care-re. Az albumon néhány igazi csemege is található, mint például Laura Branigan "Self-Control" című dalának spanyol feldolgozása, a La Bomba című dal remix változata és a Tu Recuerdo című élő, unplugged felvétel.Az új lemez DVD-vel kiegészített deluxe változatban is elérhető, melyre 17 emlékezetes videoklip is felkerült.
Ez a válogatásalbum remek hiánypótló minden Ricky Martin rajongónak - addig is míg elkészül tavaszra várható vadonatúj stúdióalbuma -, de egyetlen latin zene rajongónak sem hiányozhat a polcáról.

2009. 07. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 07. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 07. 28. 18:29
"Csé" és aZő "Sztárfigyuli" műsora... ez jó régi cikk má ;-P

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ricky legjobb 17 dala egy CD-n cikk képei
Ricky Martin - Ricky legjobb 17 dala egy CD-n