Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ingyenessé vált Gallagherék bulija

Oasis - Ingyenessé vált Gallagherék bulija

Az Oasis június 7-i manchesteri koncertje valószínűleg a zenészeknek és a közönségnek is örökké emlékezetes marad. Nem azért, mert olyan jól sikerült, éppen ellenkezőleg: külső körülmények tönkretették, aminek kapcsán Noel Gallagher tett egy kijelentést, amit állítólag azóta meg is bánt.

A fellépést kétszer is meg kellett szakítani technikai okok miatt. A hangosítással voltak komoly problémák – a közönség közel fél órát várakozott. A második eset után Noel bejelentette, hogy ingyenes a koncert, mindenki visszaigényelheti a belépőjegy árát. A hetvenezres közönségből húszezren éltek is a lehetőséggel. Egy nyomtatványt kellett elküldeniük a megadott címre, annak fejében negyvenöt fontot kapnak vissza. A jelentkezőknek a napokban postázták a csekket egy kísérőlevéllel együtt. A csekken egy érdekes fejléc látható az „Oasis: Bank of Burnage” felirattal (Burnage egy manchesteri városrész neve, innen származnak a Gallagher fivérek), valamint Noel és Liam aláírása is szerepel rajta. Az együtteshez közel állók szerint a zenészek abban bíznak, hogy sokan az egyedisége miatt nem váltják be, inkább megtartják a csekket. (Új Szó)

Puha József

2009. 07. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Puha József 2009. 07. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 07. 27. 11:23
Na, ez komoly! Fél óra miatt visszadják a jegyek árát? Nálunk a Guns 4 órát késett és szarták le a közönséget nagyban. Úgy látszik külföldön ez másképp megy.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ingyenessé vált Gallagherék bulija cikk képei
Oasis - Ingyenessé vált Gallagherék bulijaOasis - Ingyenessé vált Gallagherék bulija