Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Pussycat Dolls: egy este 5 millió Ft

The Pussycat Dolls - Pussycat Dolls: egy este 5 millió Ft

A Pussycat Dolls emlékezetes bulival ünnepelte a menedzserük születésnapját: csütörtökön egy londoni nightclubban több, mint 5 millió Ft-ot ittak el. Nicole Scherzinger rögtön ezután Budapestre repült a Forma 1-re.

Buttonz

Csütörtökön a londoni Alto Nightclubban bulizott a Pussycat Dolls, a lánycsapat ugyanis itt ünnepelte a menedzserük, Jeff Haddad születésnapját. Ennél a vendégeknél jobban csak a tulaj örülhetett, Scherzingerék ugyanis 27 ezer dollárt, azaz több, mint 5 millió Ft-ot buliztak el aznap este. A Pussycat Dolls tagjai a VIP szekcióban mulattak és többek között két hatalmas palack vodkát is rendeltek.

The Pussycat Dolls - Pussycat Dolls: egy este 5 millió Ft

Nicole Scherzinger azonban a kolléganőivel ellentétben nem józanodással és pihizéssel töltötte a hétvégét, a Pussycat Dolls frontasszonya ugyanis rögtön a parti után Budapestre repült, hogy élőben szurkolhasson a párjának, Lewis Hamiltonnak az idei magyar nagydíjon. Hamilton meg is nyerte a futamot, szóval vele együtt Nicole is szép emlékeket őriz Magyarországról.

Juhász Gergely

2009. 07. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 07. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Pussycat Dolls: egy este 5 millió Ft cikk képei
The Pussycat Dolls - Pussycat Dolls: egy este 5 millió FtThe Pussycat Dolls - Pussycat Dolls: egy este 5 millió FtThe Pussycat Dolls - Pussycat Dolls: egy este 5 millió FtThe Pussycat Dolls - Pussycat Dolls: egy este 5 millió Ft