Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Madonna koncert - HELYSZÍNVÁLTOZÁS

Madonna - Madonna koncert - HELYSZÍNVÁLTOZÁS

A budapesti Madonna koncert az augusztus 22-i koncert dátumára a Puskás Ferenc Stadionban tervezett futballmérkőzés elmarad, így lehetőség adódott, hogy a rendezvény az eredetileg meghirdetett Kincsem Park helyett a „Népstadionban” kerüljön megrendezésre, amely a közönség számára szintén ismert helyszín. Ennek sokan örülnek hiszen közel van és nagyobb a helyszín.

A koncertre megváltott jegyek az új helyszínre is érvényesek!
A GOLD és a SILVER állójegyeket nem érinti a változás, szektoruk elhelyezkedése a színpadhoz képest azonos az eredeti tervvel, a koncert napján figyeljék a helyszíni GOLD illetve SILVER jelzéseket. A BRONZ jegytulajdonosok a stadion lelátóin kapnak elhelyezést, így közelebb kerülnek a színpadhoz és a lelátó emelkedése miatt jobb rálátásuk lesz a produkcióra; a koncert napján figyeljék a helyszíni BRONZ jelzéseket. Az eredeti ülőjegyek tulajdonosai – ahogy a Kincsem Parkban is - a színpaddal szembeni szektorokban kerülnek elhelyezésre. Pontos ülőhelyüket az új helyszínre vagy a Ticketpro központi jegyirodában (VII. Károly krt. 9.) július 31. és augusztus 19. között tudják a meglévő jegyükre megkapni; vagy ha nem áll módjukban előzetesen intézni, akkor a koncert napján, a helyszínen.

A Puskás Ferenc Stadion maximális kapacitását kihasználva jegyek továbbra is kaphatók lesznek, s új ülőjegyek is forgalomba kerülnek július 31-től a Ticketpro országos jegyhálózatában.

A stadion kialakításából adódóan minden jegytulajdonos kiváló rálátással rendelkezik majd a színpadra.

2009. 07. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 07. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 07. 28. 18:00
Tudom. "Bé" is beolvasgatta ma du. pl: http://www.kulturpart.hu/zene/13911/index.php? És lehet majd a Sztárfigyusz Csé is belevette? ApróPók, Csé megin' szabin van? ;-P

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Madonna koncert - HELYSZÍNVÁLTOZÁS cikk képei
Madonna - Madonna koncert - HELYSZÍNVÁLTOZÁSMadonna - Madonna koncert - HELYSZÍNVÁLTOZÁS