Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Tiesto újra hazánkban

DJ Tiesto - Tiesto újra hazánkban

Tiesto, a világ elsőszámú dj-je ismét hazánkban lép a pult mögé, hogy megmutassa mindenkinek, hogyan és mit pörgetnek Nyugaton a lemezlovasok, legszívesebben mostanság. A világhírű DJ nem először érkezik kis országunkba, hiszen már többször is tiszteletét tette a magyar közönség előtt.

Most nem is egy, hanem rögtön két este is bebizonyítja, miért az, aki. Így a rajongók láthatják Nyíregyházán szeptember 11-én és Veszprémben 12-én is. A nyíregyházi buli a Bujtosi Sportcsarnokban kerül megrendezésre, és különlegessége, hogy minden kötöttségek nélkül, a Tiesto által válogatott deejay-ék játszanak többek között. Tovább növeli majd az élményt, hogy várhatólag nem akármilyen fény-és hangtechnika párosul a remek zenékhez. Veszprémben az Arénában kerül lebonyolításra hasonló körülmények közepette, mely a nyár hivatalos záróbulijának tudható be.

Tehát, akinek kedvence Tiesto azért, aki pedig csak egy jó partyn szeretne részt venni annak azért kötelező.

2009. 07. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 07. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 08. 09. 13:31
Tiesto az isten,minden évben meglátogatom 2,3-szor a bulijait,és más bulira nincs is szükségem, kielégíti minden vágyamat.....Ez most hatalmas lesz,aki szereti a trancet,vagy bele akar csöppenni egy kicsit más világba,és együtt érezni,lélegezni a világ elsöszámú dj-vel az nem hagyhatja ki,garancia Tiesto:D üdv mindenkinek...:D
Vendég 2009. 08. 29. 20:51
Eljen TIESTO Jeh

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Tiesto újra hazánkban cikk képei
DJ Tiesto - Tiesto újra hazánkban