Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Teltházas Piramis koncertek

Piramis - Teltházas Piramis koncertek

Nagy nyári turnéjának közepén tart a Piramis együttes, amely a "plusz" jelzővel különbözteti meg magát az eredeti zenekartól. A 4o előadásból álló koncertsorozat azt bizonyítja, hogy a mostani felállás egyre inkább kezdi elérni a legendás zenekar sikereit. A régiek közül Závodi Janó, a "magyar Keith Richard" semmit nem változott, ugyanolyan erővel, ugyanolyan egyéni ízekkel gitározik, mint annak idején, Gallai Péter hangja és billentyűs játéka kifinomult, megérett, Köves Pinyó pedig jobb mint eddig bármikor, atomkemény, pontos játéka biztos támpont a zenekarnak.

All Good Things

A két "új fiú" közül, a basszusgitáros Vörös Gábor fantasztikus élvezettel és dinamikával nyomul, az énekes Csoki pedig megér egy külön fejezetet. Roppant nehéz helyzetben kellett átvennie legendás elődje szerepét, mindenki tudta, hogy rajta áll vagy bukik az új formáció sikere. Nos, az egykori rajongóból frontemberré előlépett fiatalember elképesztő természetességgel, hittel, abszolút hitelességgel és csodálatos hangi adottságaival igazi főnyereménye az együttesnek. Főleg neki köszönhető, hogy az hajdani énekest ma már senki nem keresi és hiányolja, most ő a Piramis énekese és ezt mindenki elfogadja.

A turné kezdete óta egyre nagyobb a siker, ahogy szállnak a hírek a bulikról úgy lesznek egyre többen és egyre fokozódik az őrület, amely már-már kezdi elérni a hetvenes évek hangulatát. Balatonmárián négyezren váltottak jegyet a koncertre, ami a mai világban döbbenetes nézőszámnak számít. Ismét ezrek csápolnak, ezrek éneklik a dalokat, százak ostromolják autogrammért a zenészeket, visszatért a nagy Piramis hangulat. Szeptember közepéig még sok helyen lép fel a zenekar, így Sárváron, Tiszaújvárosban, Nagyhegyesen, Balatonbogláron és máshol és máris érkeznek a meghívások őszi koncertekre sőt jövő évi fesztiválokra is

2009. 07. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 07. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 10. 17. 17:09
mé nincs zene
Vendég 2009. 10. 23. 15:05
mi a f... nincs zene

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Teltházas Piramis koncertek cikk képei
Piramis - Teltházas Piramis koncertek