Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Tóth lányok Londonban buliztak

Tóth Gabi - Tóth lányok Londonban buliztak

A Buli Londonban koncertsorozat hétvégi vendége volt Tóth Vera és Tóth Gabi. A lányok még nem voltak a Londonban, így nagy tervekkel indultak a három napos útnak. Megérkezésük után belecsöppentek London forgatagába, de az esti fellépés miatt nem tudtak teljesen belemerülni a Picadilly Circus-on zajló életbe. Másnap fáradtan, de annál nagyobb lelkesedéssel indultak neki a nyüzsgő városnak.

Természetesen a vásárlás is benne volt a programban. Először Covent Gardenbe - London bevásárló negyedébe mentek, ahol Vera megvette az összes, eddig megjelent Michael Jackson albumot. Eközben Gabit egy külföldi forgatócsoport vette észre a hatalmas forgatagban. Kérdezgették, hogy honnan érkezett, sőt egy rögtönzött táncra és éneklésre is rávették. A külföldi forgatócsoport is megdöbbent azon, hogy nem egy angol fiatallal készítenek interjút, hanem egy magyar turistával, aki hazánkban ismert, népszerű zenész. A hétfői napra esett a brit főváros legfontosabb részeinek megtekintése.Természetesen visszamentek a Sohoba, utaztak a híres angol metrón. A két lány ott is nagy feltűnést okozott. Gabi a metrón, a nagy légáramlattól – szinte egy videoklip forgatagában érezte magát és az ott utazókat el kezdte szórakoztatni, táncolt, énekelt. Persze a londoni utasoknak ez nagyon tetszett, sőt Gabi egy hódolóra is talált. Ezután átmentek a Tower Hídon, megnézték a Milleniumi Kereket, Westminster-palotát, a Parlamentet, és a Big Bent.

A lányok elmondták, hogy feltétlenül visszamennek Londonba, mert csak egy kis szeletét látták a brit fővárosnak. A fellépés pedig jól sikerült a hagyományos buli mellett karaoke is volt a programban.

2009. 07. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 07. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 07. 30. 9:32
más ember épp h. a rezsit ki tudja fizetni ez a két kis senkiházi tyúk meg nem győz elb**ni egy csomó pénzt londonban roh**djon + a cikkíró is, vazze a magyar ember 90%-a már álmodni se mer ilyenről, van mocs kos bőr a képetek ilyennek fájdítani sokezer ember szívét!!!! fullad j on bele a két rihetyúk a temzébe!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Tóth lányok Londonban buliztak cikk képei
Tóth Gabi - Tóth lányok Londonban buliztak